4:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 14:00

19.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstávají v Žandově. Chyše odjíždí s prázdnou


Branky


19. D. Zavadil , 65. D. Benda , 68. D. Benda , 87. D. Benda - 77. E. Laurich , 89. J. Lábr
0

Dolní Žandov, který na jaře na domácí půdě ještě neprohrál, přivítal v rámci 19. kola I. A třídy tým Chyše, která však ještě neprohrála ani jedno utkání. V očekávání byl tedy napínavý zápas, který nakonec dopadl lépe pro domácí Dolní Žandov, jenž Chyši dokázal nastřílet čtyři branky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání přinesl vyrovnaný boj o každý centimetr trávníků s tím, že obě mužstva se dostávala do šancí. Na první branku se čekalo do 19. minuty, kdy se krásnou střelou prosadil Daniel Zavadil. Zbytek prvního dějství byl vyrovnaný s tím, že si Dolní Žandov dokázal vytvořit trochu více příležitostí, jenže na brankáře Metličku už vyzrát nedokázal.

 

Druhý poločas přinesl branek mnohem více, přesněji řečeno pět přesných zásahů. Chyše sice vstoupila do druhé pětačtyřiceti minutovky aktivně, jenže zapomínala na zadní vrátka, čehož využili domácí hned dvakrát a v 65. a v 68. minutě se dokázal prosadit z protiútoků Daniel Benda. Za necelých deset minut se konečně dokázala prosadit také Chyše, když Erich Laurich krásně přeloboval brankáře Kepku a poslal míč do vinglu. V tu chvíli se hra otočila a hosté byli aktivnějším týmem, jenže dvoubrankovou ztrátu dohnat nedokázaly. V 87. minutě navíc završil hattrick Daniel Benda a bylo rozhodnuto. Nic na dělbě bodů nezměnil ani Jaroslav Lábr, jenž se prosmýkl mezi obránci a propálil brankáře. Dolní Žandov tak zvítězil nad Chyší v poměru 4:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Jsme rádi za tři body, samozřejmě. Byli jsme si vědomy toho, že nás čeká těžký zápas. Začali jsme celkem dobře a krásnou střelou z dálky jsme se ujali vedení. Zápas byl vyrovnaný, ale měli jsme trochu více ze hry i více šancí. Druhá půlka byla podobná té první, byli jsme bojovnější na míči a během pěti minut jsme zvýšili na 3:0. Zápas se pak odehrával celkem v naší režii, ale pak jsme dostali gól a Chyše začala trochu tlačit. Naštěstí jsme z trháku dali na 4:1. Musím mužstvo pochválit, protože jsme odehráli dobrý zápas. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: – První jarní prohra. Jeli jsme se slátanou sestavou a nastoupit museli tři kluci se zraněními, kteří by ani neměli hrát. Soupeř byl slušný, neříkám, že byl výborný, ale kluci využili toho, že jsme byli špatní. Bylo to nahoru dolů a soupeř nám dal první gól po naší chybě. Na druhou půlku jsme to chtěli pokusit zvrátit výsledek, ale soupeř využil dvou rychlých brejků a víceméně rozhodl zápas. My jsme snížili krásným gólem Lauricha, kdy dostal balón na velkém vápně a krásně přeloboval do vinglu brankáře. Soupeř zase odskočil a my jsme jen v poslední minutě snížili, když si to prostrčil Lábr a prostřelil brankáře. Musím být objektivní a nezasloužili jsme si vyhrát s předvedeným výkonem. Na druhou stranu byl výkon ovlivněn sestavou, se kterou jsme tam jeli.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - D. Benda [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] (73. M. Vokhmintsev [-] ) , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , P. Šimáček [-] , M. Kič [-] (63. T. Hemmerka [-] ) , V. Profant [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - R. Záluský [-] , J. Kadlec [-] , J. Hanzlíček [-] - J. Lavička [-] , V. Dvořák [-] , M. Bouška [-] - J. Lábr [-] , T. Váňa [-] - P. Tichý [-] , E. Laurich [-]

ŽK: 16. T. Kuvík , 38. D. Benda - 53. J. Kadlec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - ŠTĚRBA Václav, KUČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.