1:2p.
(1:1)
29. M. Barth
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nerozhodně. Merklín porazil Hroznětín až na penalty


Branky


0

V rámci 19. kola I. A třídy bylo na programu derby mezi Hroznětínem a Merklínem, tedy mužstvy, které jsou od sebe vzdáleny jen několik málo kilometrů. Po napínavém průběhu utkání se nakonec radovala obě mužstva po remíze 1:1. O jeden bod šťastnější, díky pokutovým kopům, byli hráči Merklína.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Merklín začal utkání velice aktivně a jasně dával najevo, že on je ten tým, který se drží v horních příčkách tabulky. Svoji úvodní převahu ale nedokázal dát dlouho najevo gólově, když Hroznětín zachránila dvakrát branková konstrukce. První branka zápasu přišla až po necelé půlhodině hry. Nejdříve se domácí vyžadovali písknutí pokutového kopu, což však hlavní sudí neudělal a z následného protiútoku se po ose Vodráčka – Sýkora dostal míč až k Michalu Barthovi, který neváhal a poslal míč přesně za záda brankáře Ramse. Postupem času se hra začala vyrovnávat a v některých momentech měl Hroznětín i navrch. Po zásluze se pak dočkal vyrovnání ve 42. minutě. Přímý kop zpoza šestnáctky výborně chytil brankář Dobeš, který vyrazil míč před sebe, kde však byl nepokrytý Martin Schneider, jenž dokázal vyrovnat.

Ve druhém poločase byl Hroznětín aktivním celkem a snažil se strhnout vedení na svoji stranu, jenže své šance nedokázal přetavit v gól. To samé ale platilo i na straně druhé. Merklín měl také několik výborných příležitostí, jenže derby rozdalo body spravedlivě a to oběma týmům. Utkání tak po remíze 1:1 dospělo až do penaltového rozstřelu, kde byli šťastnější hráči hostujícího Merklína. Je důležité připomenout, že utkání přihlíželo přes tři sta diváků, kteří vytvořili výbornou kulisu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín
Petr Mrňka: Bylo to bojovné utkání na obou stranách. Věděli jsme, že budou hrát útočný fotbal, protože mají v týmu dva rychlíky. To jsme si dokázali pohlídat. Měli jsme jít do vedení někdy ve 20. minutě, kdy nám rozhodčí neodpískal penaltu a vzápětí utekl Barth v ofsajdu. Stihli jsme ale do poločasu vyrovnat. Ve druhém poločase jsme byli i lepší a soupeř měl šance ke konci zápasu, které však neproměnil. Nevím, proč na derby dávají nezkušené rozhodčí. To bylo něco hrozného. Rozhodčí hodně ovlivnili zápas. Kromě situací, které jsem říkal, tak rozdával žluté karty jak kdyby nás řezal. Nám se to nelíbilo a vidělo to i spoustu lidí. Nebylo to od rozhodčích citlivé.

EP Merklín
Milan Vlčko: Bylo to klasické derby. Do utkání jsme vstoupili velice dobře a v prvních dvaceti minutách jsme dali dvě tyčky a byli jsme lepší, což se potvrdilo gólem. Po akci Vodrážka – Sýkora se dostal míč k Barthovi, který dával na 0:1. Poté jedinou chybičkou v zápase, kdy jsme faulovali na hranici velkého vápna, soupeř kopal přímý kop, náš gólman to výborně chytil, ale vyrazil míč pouze k domácím, kteří to dokopli do brány. Celkově jsme měli více ze hry, ale neproměnili jsme velké šance a myslím si, že dva body za vítězství v penaltách jsou pro nás spravedlivé.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , M. Benda [-] , M. Schneider [-] (64. T. Koch [-] ) , F. Paluska [-] , D. Zburník [-] (70. E. Hůrka [-] ) , J. Provazník [-] , L. Hořt [-] , D. Ondráček [-] (60. J. Klas [-] ) , Z. Řáda [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Sýkora [-] (79. P. Chomát [-] ) , M. Barth [-] , P. Veselý [-] , F. Hladík [-] , M. Denčev [-] , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , P. Hladík [-] , A. Neč [-]

ŽK: 24. M. Benda , 44. Z. Řáda , 66. F. Paluska , 88. E. Hůrka - 85. J. Vodrážka .
Počet diváků: 312. Rozhodčí: Peschel Filip - MELNIČUK Vladimír, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.