Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov nasázel Trstěnici sedm branek


Branky


0

Bochovu dokázal v posledním utkání remizovat se zálohou Březové a minimálně stejný počet bodů chtěl získat i v zápase proti Trstěnici v dalším domácím souboji. To se mu také podařilo, když nastřílel svému sokovi sedm branek a jen tři inkasoval.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bochov přitom nezačal utkání moc dobře a už v 7. minutě lovil brankář Krajčí míč poprvé zpoza svých zad po trefě Václava Bezdičky. Jenže Bochov do nevzdal a hnal se za vyrovnáním, což se podařilo za šest minut, když se do míče opřel Kamil Pacinda. Po dvou rychlých brankách se hrálo nahoru dolů a na další branku se nečekalo dlouho. Ve 23. minutě se prosadil Matěj Pešek, který poslal Trstěnici opět do vedení, které navíc za pár minut navýšil Rudolf Kojma. Zdálo se, že s Bochovem je amen, jenže opak byl pravdou. Ve 38. minutě si svojí aktivitou vybojoval domácí tým pokutový kop, který proměnil Jindřich Podskoč a hosté vedli už jen o gól.

 

 

Ty největší chvíle byly ale teprve na pořadu dne. Bochov byl ve druhé půli doslova fantastický, aktivní, důrazný a hlavně – využíval své šance. O vyrovnávací trefu se v 50. minutě postaral Martin Janáček, který se za dalších třináct minut prosadil podruhé a strhnul tak vedení na stranu Bochova. A to stále nebylo vše. Trstěnice se sice snažila o vyrovnání, vytvořila si několik šancí, jenže překonat bochovského brankáře se ji už nepodařilo. Za to domácí mančaft se prosadil v poslední šestiminutovce ještě třikrát. Nejdříve skóroval Josef Gallšneider a dvakrát se pak trefil Kamil Pacinda, který v poslední minutě hry stihl dokonat hattrick. Bochov tak zvítězil, zejména díky výborné střelecké potenci ve druhém poločase, nad Trstěnicí v poměru 7:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Sestavy


FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - V. Spejchal [-] (85. Š. Šipula [-] ) , J. Podskoč [-] , D. Herman [-] , M. Heimerle [-] - R. Kajzar [-] , F. Machala [-] , K. Pacinda [-] , P. Hebert [-] (46. J. Gallšneider [-] ) - J. Brabenec [-] , M. Janáček [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - D. Kovárník [-] , L. Horní [-] , R. Kojma [-] , J. Šprincl [-] , V. Bezdička [-] , P. Jaroš [-] (46. J. Horní [-] ) , T. Pečínka [-] , J. Kysela [-] , P. Nečas [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 74. F. Krejčí - 59. D. Kovárník , 75. L. Horní .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ĎUGEL Pavol, VOMASTEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.