Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:30

19.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role si doma poradila s Jiskrou


Branky


0

Staré Roli se v jarní části I. A třídy daří výborně. Prohrála sice v posledním utkání s Merklínem, ale do té doby byla stoprocentní. To se nedá říct o ašské Jiskře, která má výsledky jako na houpačce. V rámci 19. kola chtěly samozřejmě vyhrát oba týmy, ale podařilo se to nakonec jen domácí Staré Roli, která přehrála Jiskru v poměru 4:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl pro domácí Karlovy Vary jako z říše snů. Vedení se domácí celek ujal už ve 4. minutě, kdy vybojovali balón, Klauz dokázal přihrát na malé vápno, kde byl připravený Dominik Hušek, jenž poslal míč z přízemního centru za brankovou čáru. Za dalších šest minut už vedla Stará Role o dva góly. Odražený balón se dostal na hranici vápna a Roman Voborský přesnou pumelicí vymetl všechny pavučiny v brance Stropka. Po dvou vstřelených brankách se však Karlovarští uklidnili a hru přizpůsobili soupeři, takže už nekombinovali tak pohledně a přesně a do hry se začala dostávat také Jiskra. I ta si vytvořila šance, jenže žádná nevedla ke korigování skóre. Šest minut před koncem poločasu dokázali domácí po centru z pravé strany a přesné hlavičce Václava Klauze navýšit náskok na tříbrankový.

 

 

Ve druhém poločase bylo utkání vyrovnané a Jiskra ukazovala, že se právem ocitá v horních příčkách tabulky. Po špatně odkopnutém balónu se totiž dostal k míči Vlastimil Svoboda a snížil na rozdíl dvou branek. Aš se tlačila do zakončení a to ji přinášelo ovoce. V 76. minutě dokázal snížit na rozdíl jediné branky Michal Kohuťár a rázem z toho bylo drama. Jiskra měla následně několik dalších příležitostí, které mohly skončit vyrovnáním, jenže v brance Stará Role byl pozorný Povinský, který nepřipustil, že by se jeho tým dělil o body. Domácí navíc dvě minuty před koncem uklidnil Aleš Sochor, jenž se přes dva hráče prosmýknul před brankáře a podél jeho těla navýšil skóre na 4:2. Takový stav zůstal až do posledního hvizdu rozhodčího a Stará Role tak získala všechny tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Začátek utkání byl velmi dobrý a prvních patnáct minut jsme hezky kombinovali, dokázali jsme dát dva góly a byli jsme jasně lepší. Potom jsme hru přizpůsobili soupeři a stalo se z toho vyrovnanější utkání, ale bohužel nám už chyběla rychlost a náběhy. Naštěstí jsme dali před poločasem třetí gól, což nám pomohlo. Něco jsme si o poločase řekli, ale nepomohlo to. Ve druhém poločase bylo utkání vyrovnané, nebylo to nic moc a soupeř dokázal snížit na rozdíl jediné branky a měl další šance, ze kterých mohl vyrovnat, ale na druhou stranu jsme i my měli spoustu šancí, ze kterých jsem mohli dát gól a povedlo se nám ke konci zápasu zvýšit na rozdíl dvou branek. Měli jsme podat ještě lepší výkon, ale bohužel jsme se přizpůsobili hře soupeře.

TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Začali jsme opět hrozně a už v desáté minutě jsme prohrávali 2:0 po žákovských chybách. Druhý poločas byl z naší strany dobrý, ale první byl hrozný. Stará Role v něm dala tři góly a zbytek zápasu si pohlídala.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] (46. P. Vanke [-] ) - L. Pfreimer [-] , J. Došek [-] , R. Voborský [-] (90. J. Drahoš [-] ) , D. Hušek [-] , J. Stýblo [-] (11. K. Mařík [-] ) , V. Klauz [-] (79. J. Kubíček [-] ) , A. Sochor [-] , A. Roubíček [-] , L. Lorenc [-] , M. Götz [-]

TJ Jiskra Aš
T. Stropek [-] - M. Pilař [-] (46. P. Smáha [-] ) - - D. Kubinec [-] (34. M. Turták [-] ) - M. Kohuťár [-] , P. Maher [-] , M. Střeček [-] , J. Čermák [-] , T. Vojík [-] , J. Hančík [-] , J. Jarausch [-] (70. M. Bořil [-] ) , V. Svoboda [-]

ŽK: 27. M. Götz - 22. P. Maher , 34. J. Hančík , 74. M. Turták .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - FIALA Petr, VASILKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.