Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 14:00

18.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov si na domácí půdě poradil s Hroznětínem


Branky


0

Hráči Dolního Žandova jsou nebezpeční zejména na domácí půdě, na které taky přivítali tým Hroznětína. Žandov chtěl odčinit vysokou porážku z minulého kola a podle toho také vypadal jeho výkon na hřišti, kdy Hroznětín po většinu devadesáti minut přehrával a po zásluze zvítězil 4:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání přitom vyšel hostujícímu Hroznětínu výborně. Už ve 3. minutě se totiž hosté ujali vedení zásluhou Lukáše Ondráčka, který dostal kolmici mezi obranu a střelou z voleje do protisměru pohybu brankáře rozvlnil síť žandovské brány. S jedním vstřeleným gólem jako by byli hosté spokojeni a iniciativu hry tak převzali domácí, kteří se drali do zakončení. Vytvořili si několik příležitostí, ale v prvním poločase se ujala pouze jedna a to z kopačky Tomáše Kuvíka, který byl na konci pohledné kombinace a zakončoval do téměř odkryté klece Hroznětína.

 

 

Ve druhém poločase pokračoval Dolní Žandov v nastaveném tempu a vytvořil si několik příležitostí, které na rozdíl od prvního dějství, dokázal proměnit. Už v 50. minutě se dostal do vedení, když rozvlnil síť po krásné střele z pětadvaceti metrů Michal Jakubec. Za další tři minuty se dostal Žandov na dvoubrankový náskok, když kombinaci zakončoval Daniel Zavadil. Hroznětín se ve druhém dějství téměř k ničemu nedostal, protože Žandov byl rychlejší, aktivnější, tvrdší v osobních soubojích. Všechny tyto atributy mu také přinesli čtvrtou branku, kdy doslova vyšachovali soupeře a po kličce Tomáše Hemerky zvyšovali na 4:1. Poslední čtyři minuty zápasu se již nic zajímavého nestalo a Dolní Žandov tak porazil Hroznětín v poměru 4:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: My jsme si chtěli odčinit předchozí porážku, což se nám podařilo, i když jsme začátek zápasu propásli. Pak jsme ale byli lepší, byli jsme více na balónu a vytvářeli jsme šance. Až třetí jsme vyrovnali na 1:1. Ve druhé půli jsme soupeře k ničemu nepustili a hráli jsme tak, jak jsme to chtěli hrát. Celému mužstvu patří pochvala.

TJ Olympie Hroznětín
Petr Mrňka: Ujali jsme se rychle vedení, ale jakoby nás to uspalo, uklidnilo a domácí převzali taktovku a byli ve všem lepší, byli rychlejší, zakončovali, byli tvrdší a ukázali nám, jak se bojuje o body.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] (79. M. Vokhmintsev [-] ) , Š. Kundrát [-] (88. M. Kič [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] (83. T. Hemmerka [-] ) , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , P. Šimáček [-] , R. Soukup [-] , M. Daneziev [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] (63. M. Mičkanin [-] ) , J. Eret [-] (57. E. Hůrka [-] ) , M. Benda [-] , M. Schneider [-] , J. Klas [-] , D. Zburník [-] (54. P. Mrňka [-] ) , J. Provazník [-] , L. Hořt [-] , D. Ondráček [-] , Z. Řáda [-]

ŽK: 63. T. Kuvík - 63. L. Ondráček , 81. E. Hůrka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fiala Petr - ŠUMA Jakub, BUŠEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.