Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 18:00

18.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně rozstřílely Rotavu


Branky


0

Františkovy Lázně v posledním utkání remizovaly se Žluticemi a minimálně stejnou formu si chtěly přenést i do utkání s první Rotavou. To se jim ale nevydařilo. Do zápasu s favoritem soupeře totiž nastoupil tým ještě dravější, aktivnější a bojovnější, Rotasu nedal sebemenší šanci k bodovému zisku a po zásluze zvítězil, možná až překvapivě v poměru 8:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nezačalo, jak je pro hráče Františkových Lázní už zvykem, pro domácí šťastně, protože už v 5. minutě prohrávali po samostatné akci Petra Böhma. Z brzké branky se však domácí oklepali a už za minutu dokázali vyrovnat po trefě Martina Pobjeckého. Postupem času se domácí dostávali více a více do hry a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Na další gól se čekalo do 21. minuty, kdy rozvlnil síť za Slabého brankou František Novák. Za dalších šest minut byl náskok Františkových Lázní už dvoubrankový, když střílel přesně Bronislav Petrák. V první půli se brankostroj domácích zastavil ve 36. minutě. To se prosadil Václav Šiman a Rotava prohrávala už o tři góly. Hosté se v poslední minutě prvního dějství dostali na dostřel dvou branek, když svůj únik zakončil přesně Milan Havel.

 

Ve druhém poločase byl vývoj utkání podobný jako v tom první s tím rozdílem, že na čtyři vstřelené góly domácího týmu Rotava nedokázala najít žádnou odpověď. V 54. minutě prostřelil brankáře hostů František Novák, který se postaral i o další gól, kterým dovršil hattrick. Františkovy Lázně předváděly pohlednou kombinační hru a ve svých brankových příležitostech byly téměř stoprocentní. Rotava se sice snažila ještě s výsledkem něco udělat, ale na rozdíl od Slabého byl Lauko v brance domácích ve druhém poločase bezchybný. Sedmou branku domácích vstřelil Martin Čvančara. O poslední zářez se postaral krásnou střelou přímo do šibenice stoper Bronislav Petrák, který tak stanovil konečné skóre mezi Františkovými Lázněmi a Rotavou na 8:2. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Zahráli jsme excelentně. Začali jsme vlažně a už v 5. minutě jsme dostali gól a po chybě brankáře jsme ale dokázali vyrovnat. První poločas byl v naší režii až do nastavení, kdy jsme udělali chybu a soupeř ji potrestal. Řekli jsme si, že je musíme porazit a krásnými kombinacemi jsme soupeři dali další branky. Byl to nejlepší výkon, který jsme podali. Chtěl bych vyzdvihnout Nováka, který dal hattrick a našeho klíčového záložníka Petráka, což je kluk, bez kterého se neobejdeme. Samozřejmě hrál výborně Šiman.

TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Domácí vyhráli zaslouženě, i když si myslím, že vzhledem k naší předvedené hře je porážka až příliš krutá. Měli jsme některé pasáže hry slušné. Bohužel od začátku jarní sezony se potýkáme s nedostatkem hráčů kvůli kartám, pracovnímu vytížení nebo zranění.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] (70. M. Heller [-] ) , M. Pobjecký [-] (59. M. Čvančara [-] ) , M. Heller [-] , L. Homola [-] , L. Bill [-] , B. Petrák [-] , J. Karafiát [-] , S. Šlesingr [-] , M. Falář [-]

TJ Rotas Rotava
P. Slabý [-] - M. Havel [-] , P. Böhm [-] (57. J. Beneš [-] ) , J. Klepáček [-] , R. Prokop [-] , M. Jandora [-] , A. Kučera [-] , R. Hessoun [-] , V. Vinš [-] , T. Rohan [-] , P. Jandora [-]

ŽK: 39. J. Karafiát , 76. L. Bill - 35. T. Rohan .
Místo: UMT. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Jati David - PROCHÁZKA Jaroslav, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.