Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov zdolal na domácí půdě Hroznětín


Branky


0

 Vintířov získal na jaře tři z devíti možných bodů, ale nebyl ve dvou zápasech daleko k tomu, aby měl bilanci ještě lepší. Na domácí půdě tak chtěl naplno bodovat v rámci 17. kola proti Hroznětínu, což se mu nakonec povedlo stoprocentně splnit a zvítězit 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání Vintířova proti Hroznětínu začalo lépe pro domácí, kteří se od první minuty tlačili do zakončení. Na první gól si ale museli počkat až do 17. minuty i proto, že předtím neproměnili pokutový kop. Ve zmíněné 17. minutě se prosadil Marek Kavur, který se řítil po kombinaci středem hřiště sám na brankáře Ramse, kterému poslal střelu vedle těla až za brankovou čáru. I druhý gól na sebe nechal čekat sedmnáct minut a postaral se o něj Radek Bečvář, který využil špatného postavení brankáře a střelou téměř z poloviny hřiště rozvlnil síť hroznětínské branky. Vintířov si vytvořil ještě další šance, jenže ty využít nedokázal a minutu před koncem prvního dějství dokázal snížit na rozdíl jediné branky Jiří Klas z pokutového kopu.

 

Ve druhém poločase byly k vidění také tři branky. O tu první se postaral svým druhým zásahem Radek Bečvář, který se sólem prokličkoval až před Ramse, kterému udělal kličku a poslal míč v poklidu do odkryté klece hostí. V 58. minutě to bylo ale opět pouze o gól zásluhou Daniela Ondráčka. Vintířov ale nenechal nic náhodě, hrál i dále aktivně a chtěl si dílčí vítězství pojistit čtvrtou brankou. O tu se postaral opět Radek Bečvář, který poté, co poslal míč hlavou do téměř odkryté klece Hroznětína, dokonal svůj hattrick. Hostující celek se i přes závěrečný tlak další branky nedočkal a z Vintířova odjel bez jediného bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Vyhráli jsme 4:2 zaslouženě, měli jsme ještě čtyři šance, které jsme neproměnili a navíc jsme nedali penaltu.




Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - Z. Šimek [-] , R. Bečvář [-] , L. Nimrichter [-] (60. P. Hnojílek [-] ) , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , J. Ševc [-] , J. Štipský [-] , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , L. Gašpar [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] (78. E. Hůrka [-] ) , J. Eret [-] , M. Benda [-] (80. M. Tamáš [-] ) , M. Schneider [-] , J. Klas [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , Z. Řáda [-] , D. Ondráček [-] , M. Gajdoš [-] (60. M. Mičkanin [-] )

ŽK: 44. L. Gašpar , 46. J. Štipský - 10. J. Eret , 19. J. Provazník , 42. J. Klas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - BALHAR Ivan, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.