Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:30

17.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role předvedla výborný výkon a zvítězila nad Dolním Žandovem


0

Stará Role přivítala v rámci 17. kola I. A třídy tým Dolního Žandova, tedy mužstvo, které dokáže v mnoha zápasech svého soupeře, i papírově silnějšího, dost potrápit. To se ale proti karlovarským hráčům nepovedlo. Starorolští ukázali, že jejich forma je na jaře výborná a jednoznačně zvítězili 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starorolským hráčům se podařil vstup do utkání na jedničku a už ve 3. minutě se radovali z první vstřelené branky, o kterou se postaral Aleš Roubíček. I další úvodní minuty tohoto zápasu byla aktivnější Stará Role a zásluhou toho ji byl druhý gól, o který se ve 13. minutě postaral opět Aleš Roubíček. Jenže za další dvě minuty už byl náskok Karlových Varů opět jednobrankový. Po hezké kombinaci se totiž prosadil Štefan Kundrát. Hra se následně trochu srovnala a Žandov byl i párkrát nebezpečný, ale pak přišla další individuální chyba hostujícího celku a třetí branka domácích. Roman Voborský 33. minutě zvyšoval na 3:1 a za takového stavu se také odcházelo do šaten.

 

Ve druhém poločasu se Stará Role dočkala brzkého vstřelení v pořadí již čtvrté branky, která přišla v 51. minutě z kopačky Martina Götze. Od té doby jako by byl na hřišti pouze jeden tým. Karlovarští se drali do útoku a Dolní Žandov k ničemu nepouštěli. Do konce zápasu navíc dokázali vstřelit ještě dvě branky, o které se postarali Dominik Hušek  a Lukáš Pfreimer. Stará Role tak po výborném výkonu zvítězila na domácím hřišti nad Dolním Žandovem v poměru 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Po celý zápas jsme dobře kombinovali a podali jsme na jaře nejlepší výkon.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Odehráli jsme hrozně špatný zápas, jeden z nejhorších. Nezachytili jsme začátek zápasu. Po našich hrubých chybách jsme dostali šest branek. Neplnili jsme si věci, které jsme si řekli před zápasem. Soupeř byl velmi kvalitní a ve všech ohledech nás přehrál. Za stavu 3:1 byla ještě nějaká šance, ale pak uděláme další hrubku a bylo po zápase. Soupeři musím jen pogratulovat k zaslouženému vítězství, protože má skvělý mančaft.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - L. Pfreimer [-] , R. Voborský [-] , D. Hušek [-] , J. Stýblo [-] , V. Březina [-] , V. Klauz [-] (60. J. Kubíček [-] ) , A. Roubíček [-] , L. Lorenc [-] , J. Nerad [-] , M. Götz [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - D. Benda [-] (56. M. Vokhmintsev [-] ) , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] (77. M. Kič [-] ) , P. Šimáček [-] (83. T. Rada [-] ) , R. Soukup [-] , T. Hemmerka [-] (63. M. Setnička [-] )

ŽK: 35. V. Klauz - 14. D. Benda , 55. M. Daněk , 64. P. Šimáček .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Balhar Ivan - VOKOUN Tomáš, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.