R. Rubeš 6. (vl.)
T. Kuvík 29. (p.)
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 14:00

16.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov bojuje o záchranu tím nejlepším způsobem. Těsně porazil Loket


Branky


6. R. Rubeš (vl.) , 29. T. Kuvík (p.) - 87. M. Kolesnáč
0

Hráči Dolního Žandova dokázali v prvním jarním kole porazit Žlutice, pak potrápit Rotavu a v dalším utkání hostili poslední avšak houževnatý Loket. Žandov byl ale povětšinu 16. kola I. A třídy lepším týmem a nakonec těsně, avšak zaslouženě zvítězil 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vycházel lépe hostům z Lokte, kteří byli aktivnější a vytvořili si několik brankových příležitostí. Jenže už v 6. minutě prohrávali, když si vstřelil nechtěný vlastní gól Radek Rubeš. Postupem času se začali do šancí dostávat také domácí hráči, kteří byli více a více aktivní. Důležitý moment hry nastal ve 23. minutě, kdy se zranil právě Rubeš, kterého musel nahradit náhradní gólman Kolesnáč, což bylo na hře Lokte poznat. Této šance dokázal Dolní Žandov využít ve 29. minutě, kdy proměnil pokutový kop za nařízený za faul Tomáš Kuvík. Žandov si do konce poločasu vytvořil ještě dvě tutové šance, se kterými si však Franz v brance Lokte dokázal poradit a držel tak svůj tým stále ve hře.

 

 

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná. Dolní Žandov si držel svůj dvoubrankový náskok a dlouho se zdálo, že ho také udrží až do konce bez sebevětších problémů. Navíc měli domácí další šance na zvýšení svého náskoku, jenže nedokázali přesně zamířit ani z malého vápna do odkryté klece ani když pelášili sami na branku. Loketští zápas nezabalili hrozili zejména z protiútoku. A jeden z nich se jim podařilo proměnit v gól, když Marian Kolesnáč potáhl odražený balón ve vápně, který pak usměrnil přímo do šibenice žandovské branky. Loket měl ke konci utkání ještě další slibnou příležitost, jenže kýžené vyrovnávací branky se už nedočkal. Po sympatickém výkonu tak padl v Dolním Žandově 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Musím pochválit rozhodčí, kteří předvedli výborný výkon. Po dvou utkáních jsme hráli na umělce, tak jsem z toho měl trochu obavy. Soupeř měl na začátku utkání trochu navrch a přehrával nás. Postupem času jsme hru vyrovnali a vytvářeli jsme si i gólové šance. Poločas skončil tedy 2:0, ale to jsme nedali několik šancí. Do druhé půle jsme šli s tím, abychom neinkasovali a znovu jsme si vytvořili šance, které jsme ale nevyužili. Soupeř hrozil po protiútokách. Z jednoho z nich snížil na 2:1. Místo toho, abychom utkání dohráli v klidu, tak to byli nervy. Chválím kluky za první půli, ve druhé jsme se trochu trápili.

FK Loket
Marian Kolesnáč: Začátek zápasu se nám nepovedl. Ve 3. minutě jsme si dali nechtěného vlastního góla. Pak se nám zranil hráč a museli jsme dát do pole náhradního brankáře, čímž šla kvalita hry rapidně dolů. Domácí nám pak dali na 2:0. Herně byli malinko lepší. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, aby se nikdo nezranil, protože nebylo koho střídat. Na konci domácí trochu odpadli, tak se nám podařilo vytvořit asi čtyři šance, z toho jsme jednu proměnili a tím je stanoven také výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] (77. P. Šimáček [-] ) , Š. Kundrát [-] (86. M. Kič [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] , R. Csekés [-] (80. T. Hemmerka [-] ) , M. Daněk [-] , V. Profant [-] , R. Soukup [-] , M. Daneziev [-]

FK Loket
P. Franz [-] - L. Pražák [-] , J. Onyedikachi [-] , M. Kolesnáč [-] , R. Rubeš [-] (23. M. Kolesnáč [-] ) , H. Falář [-] , M. Fronk [-] , R. Ungr [-] , F. Srnka [-] , Z. Truhlář [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 25. T. Kuvík , 72. M. Daněk - 45. M. Čáp .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sieber Josef - PROCHÁZKA Jaroslav, HODAČ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.