M. Klemera 27. (p.)
L. Gašpar 71.
2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání vyšlo lépe Staré Roli. Vintířov je bez bodu


Branky


27. M. Klemera (p.) , 71. L. Gašpar - 7. M. Götz (p.) , 41. L. Lorenc , 43. R. Voborský
0

 Hráči Vintířova měli z prvních dvou zápasů jarní části tři body a svůj bodový účet chtěli rozšířit v domácím utkání proti Staré Roli. Po velmi vyrovnaném utkání však nakonec s Karlovými Vary prohráli těsně 2:3. Stará Role naopak ještě na jaře neprohrála ani jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal výborně pro hráče Staré Role. Ti se už v 7. minutě ujali vedení, když pokutový kop využil Martin Götz. Po rychlé brance se ale Vintířov nevzdal a snažil se o vyrovnání. Na hřišti bylo k vidění několik pohledných kombinací z obou stran a ani jeden z týmů neměl navrch. Navíc se ve 27. minutě dočkali domácí vyrovnání. Po faulu brankáře v pokutovém území byla nařízena penalta, kterou bezpečně proměnil Michal Klemera. Zdálo se, že poločas skončí remízou. Jenže pak přišli dvě chyby domácích borců a dva góly Staré Role. Nejdříve se hlavou po rohovém kopu prosadil Lukáš Lorenc a poté dokázal Roman Voborský vystihnout špatnou přihrávku na malou domů, obešel brankáře a zvyšoval na 1:3 z pohledu domácích.

 

Ve druhém poločase si Starorolští hlídali svůj dvoubrankový náskok a příliš fotbalové krásy k vidění, na rozdíl od prvního poločasu, nebylo. Vintířov se ale hnal za vyrovnáním a nebyl k němu daleko. V 71. minutě poslal střelu ze střední vzdálenosti přímo do vinglu Libor Gašpar a rozdíl mezi Vintířovem a Starou Rolí byl pouze jednobrankový. Vintířov si vytvořil šance na vyrovnání, jenže kýžené branky se už nedočkal, a tak prohrál s karlovarskými hráči v poměru 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Prohráli jsme. Byl to vyrovnaný zápas, drželi jsme s nimi krok jak fotbal tak i fyzicky. Udělali jsme dvě chyby, dostaly jsme dva góly a pak jsme to už nedokázali dotáhnout.

TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Celý zápas byl vyrovnaný. V prvním poločase se lépe kombinovalo, ve druhém to byla pouze nakopávaná.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Nimrichter [-] , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , L. Gašpar [-] , J. Štipský [-] , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-] (70. T. Kavur [-] )

TJ DDM Stará Role
P. Vanke [-] - L. Pfreimer [-] , J. Kubíček [-] (89. P. Belický [-] ) , R. Voborský [-] , D. Hušek [-] , J. Stýblo [-] , A. Sochor [-] , J. Nerad [-] , L. Lorenc [-] , P. Čonka [-] (78. K. Mařík [-] ) , M. Götz [-]

ŽK: 7. J. Macák , 36. M. Kavur , 50. P. Žemlička , 83. L. Gašpar - 26. P. Vanke , 44. M. Götz , 54. A. Sochor .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kučka Jiří - ŘÁDA Josef, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.