J. Hančík 18. (p.)
V. Svoboda 65.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání dopadlo lépe pro Jiskru. Žlutice odjíždějí bez bodu


Branky


0

Jiskra Aš přivítala v rámci 16. kola krajského přeboru na svém hřišti houževnaté Žlutice. Sokol v posledním utkání dokázal na domácím hřišti zvítězit nad Merklínem, jenže Jiskra si chtěla spravit chuť po nepovedeném zápase s Františkovými Lázněmi. Nakonec se v napínavém duelu třetího jarního kola radovali domácí fotbalisté, kteří zvítězila 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byl souboj mezi Aší a Žluticemi vyrovnaný a obě mužstva si vytvořila několik šancí ke skórování. Ani jednomu týmu se to však dlouho nepodařilo i z toho důvodu, že povrch hřiště nebyl zrovna ideální. První branky se tak osmdesátka diváků dočkala v 18. minutě, když využil pokutového kopu Jozef Hančík. O pár minut později se na hřišti červenalo. Ne že by ale rozhodčí Vokoun vytahoval jednu z karet, ale proto, že Lukáš Kožíšek dostal rukou do obličeje a z nosu mu tekla krev. Kožíšek po ošetření v zápase pokračoval, ale podle posledních informací se jedná o zlomeninu nosu. Byla to v podstatě poslední zajímavá událost, která se v prvním poločase odehrála a obě mužstva tak odcházela do šaten za stavu 1:0 z pohledu domácích. 

 

 

I druhý poločas přinesl tuhý a napínavý boj o každý centimetr trávníku. Na hřišti se opravdu více bojovalo, než aby byla k vidění nějaká ta fotbalová krása. I přesto se ale domácí dočkali navýšení skóre, když v 65. minutě prostřelil hostujícího brankáře Hladkého Vlastimil Svoboda. Žlutice pak byly mírně aktivnějším týmem a s výsledkem se nechtěly za žádnou cenu spokojit. Útočily, jenže mnohokrát byly zastaveny praporkem pomezního sudího. Dočkaly se tak pouze jedné branky, která však stála za to. Jan Pěnkava se totiž krásně pověsil do vzduchu na letící centr od rohového praporku a přesnou hlavičkou poslal míč nechytatelně k tyči. Jiskra Aš zvítězila v bojovném utkání nad Žluticemi v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Za prvé, prostředí je nedůstojné na krajskou soutěž včetně povrchu hřiště. Tam se nehraje fotbal, maximálně kopaná. Fotbal se má hrát aby se lidi bavili a tam to nejde. Ruku v ruce můžeme to samé říct i o výkonu rozhodčích. Z utkání máme několik zraněných včetně zlomeniny nosu, pak jsme měli dalšího zraněného hráče, který se na hřiště nedostal vinou rozhodčích, takže jsme asi deset minut hráli v deseti, penaltu, kterou soupeř kopal, to viděl snad jenom rozhodčí. S prostředím i rozhodčími panuje nespokojenost. Byli jsme asi i lepší co se týče připravenosti, ale viz věci, které tam byly, tak nad tím člověk žasne. Prohráli jsme 2:1, ale už to nebudeme řešit. Když to srovnám s minulým týdnem, tak to teď bylo úplně na prd.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - M. Pilař [-] - - - P. Maher [-] , L. Houdek [-] (70. D. Kubinec [-] ) , M. Střeček [-] , V. Svoboda [-] , T. Vojík [-] (89. P. Smáha [-] ) , J. Hančík [-] , M. Kohuťár [-] (61. J. Jarausch [-] ) , A. Houdek [-] , Z. Šiler [-] (78. J. Čermák [-] )

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , D. Vojík [-] (66. D. Učík [-] ) , M. Kopelent [-] , M. Bok [-] , L. Melnyk [-] , D. Razím [-] , L. Kožíšek [-] , V. Černý [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 86. P. Maher , 88. D. Kubinec - 41. V. Černý , 45. M. Kopelent .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - SIEBER Josef, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.