Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše si doma poradila s Trstěnicí


Branky


0

Chyše předváděla na podzim kvalitní výkony a na co se mohla spolehnout, bylo domácí prostředí. A právě na hřišti v Chyši byl k vidění duel 15. kola, kam zavítala Trstěnice. Chyše ukázala, že i na jaře pro ni bude domácí prostředí velkou výhodou. Trstěnice porazila 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání přinesl vyrovnaný fotbal, při kterém si obě mužstva vytvořila nějakou tu brankovou příležitost, ale žádná nebyla taková, že by mohla otevřít skóre utkání. To se ale změnilo ve 28. minutě, kdy domácí pohledně zakombinovali. Laurich poslal míč na Boušku, ten posunul na Lavičku, který dával zpátky na Ericha Lauricha, jenž poslal míč podél brankáře až za brankovou čáru. Na druhou branku se pak nečekalo dlouho, přesněji řečeno čtyři minuty. Bouška přihrál napříč celým hřištěm Miroslavu Dorňákovi, který z úhlu doslova prostřelil tvrdou ranou brankáře Jahodu podruhé. Chyše byla po dvou vstřelených brankách při chuti a snažila se o další navýšení skóre, jenže to by museli domácí trefovat brankové zařízení. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

 

Ve druhém poločase se hostující celek dočkal brzkého snížení, o které se postaral Filip Kovárník střelou zpoza šestnáctky. Tahle branka hostující tým nakopla a v dalších minutách byl aktivnější. Obránci Chyše měli rázem co dělat, aby hostující útočné návaly ubránili. To se jim ale povedlo a navíc se dostali opět na rozdíl dvou branek. Miroslav Dorňák totiž vypíchl míč jednomu z obránců Trstěnice a pelášil sám na brankáře. Toho obešel a v klidu zvýšil na 3:1. O poslední branku zápasu se pak postarali opět domácí, jmenovitě Miroslav Bouška. Ten předvedl výstavní střelu z přímého kopu vzdáleného pětatřicet metrů od branky. Míč po jeho ráně totiž skončil přímo v pravém rohu Jahodovi branky. Chyše tak i ve druhém zápase jarní části zvítězila v poměru 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Nastoupili jsme v kompletní sestavě, když se nám vrátil do sestavy Erich Laurich, ale mrzí mě, že Trstěnice přijela bez Vency Bezdičky, což je podle mého jeden z nejlepších hráčů v kraji. První gól jsme dali po ose Laurich, Bouška, Lavička, který prostrčil na Laurich do vápna, který to dal podél brankáře. Potom jsme přidali druhý gól, kdy Bouška přihrál napříč celým hřištěm Dorňákovi, který z úhlu ranou prostřelil brankáře. Měli jsme ještě několik šancí, kdy jsme z malého vápna hlavičkovali do prázdné brány, ale přestřelili jsme. Ve druhé půli přišlo potrestání od soupeře, kdy náhodnou střelou zpoza šestnáctky nachytali našeho gólmana. To hosty nastartovalo a docela nás tlačili, chvílemi při nás stálo štěstí, na druhou stranu jsme měli několik šancí i my, kdy jsme mohli jít do zakončení, ale otáleli jsme zbytečně dlouho se střelou. Dorňák pak vypíchl obránci balón, obešel brankáře a dal na 3:1. Poslední branku dal Bouška, který si postavil míč na trestný kop a z 35 metrů ho poslal do pravého rohu branky tak, že se brankář ani nehnul. Bylo vidět, že jsme hráli v kompletní sestavě, ale na druhou stranu jsme toho tolik spolu neodehráli, takže někdy vázla kombinace, což se určitě zlepší.




Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - O. Kubinec [-] , P. Tichý [-] , R. Záluský [-] , J. Kadlec [-] , J. Hanzlíček [-] (87. T. Váňa [-] ) - M. Bouška [-] , J. Lavička [-] - J. Lábr [-] (85. V. Dvořák [-] ) , M. Dorňák [-] (89. D. Šenkýř [-] ) - E. Laurich [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Jahoda [-] - M. Štrupl [-] , L. Karlíček [-] (82. D. Klečka [-] ) , J. Kysela [-] , P. Jaroš [-] - D. Kovárník [-] , R. Kojma [-] (12. L. Radil [-] ) , F. Kovárník [-] , J. Šprincl [-] - J. Vyšňovský [-] - P. Nečas [-]

ŽK: 63. R. Záluský - 80. P. Jaroš , 86. J. Vyšňovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.