3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Absolutní pochvala rozhodčím. Žlutice zvítězily nad Merklínem, ale výkon sudích chválily oba tábory


Branky


30. J. Pěnkava (p.) , 75. J. Pěnkava , 90. D. Razím - 17. M. Sýkora
0

Žlutice v prvním jarním zápase prohráli s Dolním Žandovem poté, co nedokázali vstřelit ani jednu branku. Oproti tomu hráči Merklína získali tři body za skalp Františkových Lázní. Jenže Žlutice na domácí půdě předvádí úplně jiný fotbal než ha hřištích soupeře a bylo tomu tak i v 15. kole I. A třídy. Po opravdu hezkém fotbalu z obou stran zvítězili nakonec domácí v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Merklín přijel do Žlutic v oslabené sestavě, což se mu mohlo stát osudným hned ze začátku utkání, kdy si domácí celek vytvořil tři, naprosto gólové, šance. jenže Dobeše v brance hostujícího týmu ne a ne překonat. A jak už to bývá, pravidlo „nedáš, dostaneš“, vzalo za své. Domácí Suchánek si totiž přivodil zranění, během jehož ošetřování byl mimo hrací plochu. Krátkodobou početní výhodu dokázal Merklín využít stoprocentně. V 17. minutě. se totiž dokázal v závaru před brankou nejlépe zorientovat Milan Sýkora, jenž rozvlnil poprvé soupeřovu síť. V tu dobu ještě Merklín ale netušil, že je to i naposledy. Žlutice začali hrát aktivněji a byly to právě ony, kdo postupem času přebíral otěže utkání. Merklín sice několikrát nebezpečně zahrozil, jenže místo zvýšení náskoku přišel zasloužený vyrovnávací gól. Razím pelášil sám na brankáře Dobeše, jenže byl v pokutovém území faulován a nabídnutou šanci na vyrovnání pak využil Jan Pěnkava. Vyrovnaný stav 1:1 pak vydržel až do závěru prvního dějství.

 

Ve druhém poločase byl k vidění opět pohledný fotbal, při kterém si obě mužstva tvořila šance. Nebylo k vidění žádné urputné bránění a fanoušci Prešova by byli zřejmě velice zklamaní. Merklínští fotbalisté sice dokázali vstřelit dvě branky, jenže kvůli ofsajdu jim nebyly uznány. Dvě branky dokázaly vsítit také Žlutice. Na rozdíl od svého protivníka však vstřelili regulérní góly, které jim zajistili tři body. V 75. minutě dostal Jan Pěnkava přímo na kopačku centr od Majera, se kterým dokázal naložit nejlépe jak mohl, když ho uklidil přesně k tyčce Dobešovi branky. Merklín se snažil ke konci zápasu o vyrovnání, když kopal standartní situaci, se kterou přišel na pomoc i brankář Dobeš. Jenže domácí hrozbu odvrátili a Daniel Razím šel doslova sám na zcela odkrytou klec hostujícího týmu a stvrdil tak vítězství svého týmu, který nakonec porazil Merklín v poměru 3:1.

 

Po utkání se oba trenéři, tedy jak p. Suchánek, tak i p. Vlčko, vyjádřili k výkonu sudích. Kdo čeká, že je oba dva pokárali, ten bude zklamaný. Podle nich předvedli arbitři Vomastek, Bušek a Fiala vysoce nadprůměrný výkon, který není v této soutěži zrovna standardem. A je potřeba zdůraznit, že rozhodčí pochválil i trenér Merklína, který prohrál a navíc mu nebyly uznány dvě branky. Pánové rozhodčí, smeká i fotbalunas.cz, protože po všech těch kritikách jste ukázali, že utkání dokážete odpískat s respektem, fair play i korektně k oběma mužstvům. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Byla to sice bitva se špatným vývojem, ale nakonec to dopadlo. Poměrně to byl hezký fotbal. Prošel jsem vyššími soutěži, takže dokážu zhodnotit, že měl zápas moc hezké tempo. Chtěl bych ještě dodat, že výkon, který předvedli rozhodčí, byl jednoznačně nadprůměrný a smekám klobouk předtím, jak rozhodčí pískali. Opravdu si zaslouží pochvalu, protože to, jak pískali, to jsem na této úrovni ještě neviděl.

EP Merklín
Milan Vlčko: Chtěl bych pogratulovat soupeři ke třem bodům, protože za bojovnost si to zasloužili. O utkání rozhodli tři faktory. Přijeli jsme v neúplné sestavě, za druhé velké hřiště, na které nejsme zvyklí a za třetí náš velmi špatný výkon. I přesto jsme dali dvě tyčky a dva góly nám, asi popravdě, neuznali rozhodčí, ale stejně byl náš výkon velmi slabý. Chtěl bych vyzdvihnout výkon rozhodčích, které jsem tak dobře pískat, neviděl dlouho.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] (17. D. Učík [-] ) , M. Kopelent [-] , M. Bok [-] , L. Melnyk [-] , D. Razím [-] , L. Kožíšek [-] , V. Černý [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Sýkora [-] , M. Barth [-] , P. Veselý [-] , L. Horák [-] , A. Neč [-] , J. Vedlich [-] , M. Denčev [-] , J. Vodrážka [-] , P. Hladík [-] , M. Wöllner [-] (83. M. Petrik [-] )

Počet diváků: 180. Rozhodčí: VOMASTEK Daniel - BUŠEK Josef, FIALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.