R. Prokop 3. (p.)
M. Havel 15.
R. Prokop 67.
3:2
(2:0)
54. R. Prokop (vl.)
75. L. Vázler (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava dostala dvě červené. Dolní Žandov však výhody nevyužil


Branky


3. R. Prokop (p.) , 15. M. Havel , 67. R. Prokop - 54. R. Prokop (vl.) , 75. L. Vázler (vl.)
0

Lídr soutěže Rotava přivítala v rámci 15. kola I. A třídy Dolní Žandov, takže proti sobě nastoupila mužstva, která dokázala v prvním jarním kole naplno bodovat. Hostující celek se snažil o překvapení kola, dokonce hrál půl hodiny proti devíti lidem, ale ani to nakonec nestačilo na zisk nějakého toho bodu. Rotava svou bojovností nakonec duel zvládla a zvítězila těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nezačalo pro Dolní Žandov příliš dobře, když se domácí Rotava ujala už ve 3. minutě vedení po proměněném pokutovém kopu Romanem Prokopem. Po čtvrt hodině hry navíc prohrávala už o dvě branky, když využil zaváhání hostující obrany Milan Havel, který dostal přihrávku do vápna a střelou ze šestnáctky zvýšil na 2:0. Dolní Žandov se ale nevzdal a s nepříznivým výsledkem se snažil něco udělat. Na branku Rotasu vysílal jednu střelu za druhou, jenže povětšinou to byly pokusy z větší vzdálenosti, což pozornému Borešovi nedělalo problémy. První pětačtyřiceti minutovka tak skončila dvoubrankovým náskokem Rotavy.

 

Druhý poločas přinesl více branek a také dvě červené karty. Poté, co hostující Benda fauloval Vázlera, byl nařízen přímý volný kop. To bylo ale Vázlerovi zřejmě málo a s Bendou si chtěl vyřídit účty sám, a tak ho udeřil nohou do zad. Do této situace ještě přiběhl domácí Dlouhý, který strčil do soupeře a sudí Šuma oběma domácím hráčům ukázal červenou kartu. Oslabená Rotava čtyři minuty na to inkasovala, když si tečoval míč do vlastní brány Roman Prokop. Dolní Žandov se snažil o brzké vyrovnání, jenže místo toho přišla chyba v obranných řadách a třetí gól domácích, o který se postaral Roman Prokop. I tak ale zbývalo hostujícímu celku, který hrál dvojnásobnou přesilovku, dost času na zvrat utkání. V 75. minutě se hosté radovali ze snížení, když Lukáš Vázler po vzoru Prokopa tečoval střelu soupeře do vlastní sítě. V poslední čtvrt hodině hry však Žandov nepředvedl žádnou vábnou kombinaci, kterou by překvapil oslabenou Rotavu a kýženého vyrovnání se nedočkal. Rotava tak doslova ubojovala vítězství v zápase v poměru 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: – Jednalo se o vyrovnané utkání. Myslím si, že Žandov přijel s mladým a bojovný týmem. Nám se podařilo vstoupit do utkání, kdy jsme kopali penaltu a dávali jsme na 1:0, poté na 2:0. Žandov nás ohrožoval nepříjemnými střelami z dálky, ale k žádným výraznějším šancím se nedočkal. Ve druhém poločase přišel zkrat našich dvou hráčů, kdy po zákroku žandovského hráče v přerušené hře oba napadli protihráče a dostali červenou kartu, takže jsme hráli téměř půl hodiny o devíti. Ihned po vyloučení jsme dostali gól na 2:1, ale naštěstí přišla spolupráce Prokop - Havel, kdy prvně jmenovaný dával na 3:1, což se ukázalo jako rozhodující. Hosté jen korigovali po našem vlastním gólu na 3:2. Myslím si, že oslabení jsme zvládli na hranici bojovnosti a sebeobětování. Žandovské mužstvo s početní výhodou naložilo dost naivně. Pokoušeli se o střely z dálky místo kombinace do vápna.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Vstoupili jsme do utkání hrozně špatně, když jsme si nechali dát dvě laciné branky. Poločas také tak skončil. Hru jsme pak trochu srovnali, nastřelili jsme tyč. Ve druhé půli byla hra vyrovnanější, trochu nám to soupeř usnadnil, protože si nechal vyloučit dva hráče. Nevím pod jakým tlakem soupeř hrál, ale i se mezi sebou hádali. My jsme pak snížili na 2:1, ale zase uděláme chybu v obraně a necháme si dát další gól. Bohužel jsme nedokázali v přesilovce naší hloupostí vyrovnat. Hráli jsme jako mužstvo špatně. Nedařilo se nám vůbec nic, i když výsledek je takový, jaký je. Při té situaci, jaká byla, jsme mohli přivézt minimálně bod.



Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - J. Beneš [-] , L. Vázler [-] , L. Dlouhý [-] , M. Vázler [-] - J. Klepáček [-] , A. Kučera [-] (70. L. Szolar [-] ) , J. Hanzlík [-] , R. Hessoun [-] (30. P. Böhm [-] ) - R. Prokop [-] , M. Havel [-] -

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] (84. M. Kič [-] ) , Š. Kundrát [-] (46. T. Hemmerka [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Zavadil [-] , R. Csekés [-] , M. Daněk [-] , V. Profant [-] , R. Soukup [-] , M. Daneziev [-]

ŽK: 20. M. Havel , 48. P. Böhm - 42. V. Profant , 50. D. Benda , 59. T. Hemmerka , 90. D. Zavadil . ČK: 50. M. Vázler , 50. L. Dlouhý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šuma Jakub - CHRÁSTECKÝ František, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.