Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:30

15.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně zaskočily ašskou Jiskru a berou tři body


Branky


0

Jiskra zajížděla k dalšímu jarnímu utkání na hřiště do Františkových Lázní s tím, že jako favorit zápasu chce získat tři body. Jenže narazila. Františkolázeňští fotbalisté byli připraveni více než kdy jindy a Jiskře nedovolili téměř nic. Navíc vstřelili čtyři branky a po zásluze se tedy radují z vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro domácí celek výborně. Už ve 3. minutě se totiž dostal z pravé strany balón k Václavu Šimanovi, který ukázal, že je na tom fotbalově opravdu dobře a pověsil míč do poprvé do brány Aše. Hráči z lázeňského města hráli výborně a s jednou vstřelenou brankou se neuspokojili. V minutě 19. tedy přišel druhý gól do sítě hostujícího týmu. Šiman našel volného Lukáše Homolu, který zvyšoval na 2:0. A stále to nebylo všechno a opět u toho nemohl chybět Šiman. Ten totiž ve 29. minutě hry přihrával po individuální akci Stanislavu Šlesingrovi a bylo to už 3:0. Do konce prvního poločasu si domácí svůj tříbrankový náskok pohlídali a byli to oni, kdo odcházel do šaten mnohem spokojenější.

 

Na začátku druhého poločasu pokračovala převaha domácího týmu, který možná až překvapivě ašskou Jiskru přehrával. Navíc dokázal vstřelit také čtvrtou branku. Po hezké kombinaci se míč dostal k Matěji Hellerovi, který střelou podél brankáře rozvlnil síť hostující branky počtvrté. Františkovy Lázně si v poklidu hlídali svůj luxusní náskok a po vystřídání Šimana a dalších hráčů, kdy se na hřiště dostali tři dorostenci, se hra vyrovnala a umožnila hostům vstřelení alespoň čestného gólu, o který se postaral Petr Smáha. A protože se do konce zápasu už nic podstatného neodehrálo, odcházeli Františkovy Lázně ze hřiště se třemi body za výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Konečně jsme se sešli v kompletní sestavě také se Šimanem, což je klíčový hráč. Také dával hnedka ze začátku utkání gól. Přistoupili jsme k zápasu s větším důrazem a bojovností a Aš jsme v prvním poločase přehrávali. Druhý poločas, kdy jsem vystřídal Šimana a dal tam tři dorostence, tak se hra vyrovnala. Myslím si, že to bylo docela překvapivé, protože jsme soupeře přehrávali. Byl to pěkný zápas pro diváky, z naší strany asi nejlepší, co jsme za poslední dobu odehráli.

TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Katastrofa. To nejde ani hodnotit. Hoďme to za hlavu, tohle nám nevyšlo.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] (68. J. Brňák [-] ) , M. Podlipský [-] , M. Heller [-] , L. Bill [-] (67. J. Tržil [-] ) , L. Homola [-] (80. V. Nguyen [-] ) , R. Vídeňský [-] , J. Karafiát [-] , S. Šlesingr [-] , M. Falář [-]

TJ Jiskra Aš
T. Stropek [-] - M. Pilař [-] - M. Bořil [-] (35. J. Čermák [-] ) - D. Kubinec [-] - P. Maher [-] , J. Zemanovič [-] , M. Střeček [-] , V. Svoboda [-] , T. Vojík [-] (7. J. Jarausch [-] ) , M. Kohuťár [-] (60. Š. Manda [-] ) , J. Hančík [-]

ŽK: 25. S. Šlesingr , 84. J. Karafiát - 84. P. Maher .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hanilec Přemysl - SVATÍK Martin, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.