L. Lorenc 41. (vl.)
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záloha Březové nestačila na Starou Roli


Branky


41. L. Lorenc (vl.) - 24. L. Lorenc , 36. R. Voborský , 74. D. Hušek
0

Záloha březovské Olympie přivítala v rámci prvního jarního kola I. A třídy na umělé trávě v Rotavě tým Staré Role. A nebyl to pro domácí hráče zrovna vydařený zápas. Starorolští hráči totiž byli aktivnější, fobalovější a hlavně – nastříleli o dvě branky více než jejich soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Role byla od začátku utkání aktivnějším mužstvem a svého soka téměř k ničemu nepouštěla. Karlovarští si naopak vytvářeli jednu šanci za druhou, jenže se dlouho nedokázali prosadit. Proti byl zejména brankář domácích Kasl. Ten byla ale krátký na přímý kop Lukáše Lorence ve 24. minutě. Za dvanáct dalších minut si navíc vybral svoji slabší chvilku. Když se chystal na odkop balónu, uklouzl a míč se dostal přímo na nohu Romana Voborského, pro kterého pak nebylo těžké poslat míč do odkryté klece. Březovští se ale také přeci jen dočkali vstřelené branky. A nic moc pro to nemuseli ani udělat. Lukáš Lorenc totiž přihrával míč svému brankáři, který ho však podcenil a ten mu pod nohou zajel až za brankovou čáru. Obě mužstva tak odcházela do šaten za stavu 1:2 z pohledu domácí Březové.

 

Druhý poločas začala lépe Březová. Ta zatlačila svého soupeře z Karlových Varů v šestnáctce a nebyla daleko od toho, aby srovnala brankový účet utkání. Jenže v konečné fázi vždy zaváhala a v podstatě neměla tutovou šanci. Postupem času se ale hra opět vyrovnala a Stará Role navíc dokázala potřetí skórovat. Dominik Hušek totiž v 74. minutě poslal přesnou střelu z dvaceti metrů a rozvlnil síť brány Březové potřetí a naposledy. Zbytek zápasu se spíše jen dohrával a Karlovarští si bez starostí pohlídali svůj dvoubrankový náskok.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Václav Zeman: První poločas nás soupeř vůbec nepustil ke hře, byl lepší, fotbalovější a rychlejší. Zaslouženě tedy poločas vyhráli. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, minimálně vyrovnali průběh hry, ale hosté nás vůbec nepustili do žádné šance, takže úplně zaslouženě vyhráli. Máme co zlepšovat po prvním jarním zápase.

TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: V prvním poločase jsme byli určitě lepším týmem, měli jsme celkem dobrou kombinaci. Kdybychom vyhrávali 4:0, tak by to odpovídalo, ale dali jsme jen gól z přímáku a po chybě brankáře, který když odkopával, tak uklouzl a odražený balón se dostal přímo k našemu hráči. Bohužel asi pět minut před poločasem podcenil míč při malé domů náš brankář a podjelo mu to pod nohou do brány. Ve druhém poločase jsme byli asi dvacet minut dost pod tlakem, nedokázali jsme přihrát, ani odkopnout. Pak se to vyrovnalo a dali jsme gól střelou asi z dvaceti metrů. Myslím si, že jsme získali zasloužené tři body.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - M. Tišl [-] (63. P. Kovár [-] ) , M. Lelek [-] (83. R. Drozd [-] ) , D. Šarišský [-] (78. P. Pivarči [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , M. Slabyhoudek [-] , M. Utíkal [-] , R. Büchner [-] (46. P. Zbořil [-] ) , D. Peterka [-] , J. Machálek [-]

TJ DDM Stará Role
P. Vanke [-] - T. Pazdera [-] (56. V. Březina [-] ) , A. Roubíček [-] , L. Lorenc [-] , M. Götz [-] - D. Hušek [-] , J. Nerad [-] , J. Došek [-] - R. Voborský [-] - L. Pfreimer [-] , J. Kubíček [-] (85. K. Mařík [-] )

ŽK: 73. V. Träger - 84. M. Götz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - PESCHEL Filip, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.