Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako řemen. Loket vedl o tři branky, nakonec porazil Bochov až na penalty


Branky


57. P. Hebert , 69. P. Hebert , 75. P. Hebert , 79. F. Machala - 25. M. Fronk , 28. J. Onyedikachi (p.) , 48. M. Fronk , 76. M. Kolesnáč
0

Zápas jako řemen byl k vidění v prvním kole jarní části mezi Bochovem a Loktem. Bochov se po podzimní části drží ve středu tabulky I. A třídy a proti poslednímu Lokti, který stihl nasbírat pouhé čtyři body, tak byl jasným favoritem. Jenže na hřišti to vidět nebylo. Loket se v utkání dostal do tříbrankového vedení a s Bochovem to nevypadalo vůbec dobře. Nakonec ale dokázal vyrovnat a v osmibrankovém zápase bere alespoň bod za prohru po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání byl aktivnější Bochov, který se chtěl na domácí půdě ujmout vedení a měl k tomu i dobře nakročeno. Pokutový kop však nedokázali domácí proměnit, a tak přišel trest. Trest v podobě třech inkasovaných branek. Loket se totiž začal tlačit do útoku a svého soupeře přehrávat ve všech činnostech. O první branku utkání se postaral po dorážce ve 25. minutě Miroslav Fronk. Za další tři minuty měli i hosté k dispozici pokutový kop, který na rozdíl od svého protivníka, dokázali využít. Jerry Tochi Onyedikachi mířil v klidu a přesně a zvyšoval na 0:2. Za takového stavu se také odcházelo do šaten.

 

Chvíli po návratu z útrob bochovského stadionu to bylo s domácími ještě horší. Po rohovém kopu se totiž prosadil podruhé v zápase Miroslav Fronk a Loket vedl rozdílem třídy. Jenže loketští fotbalisté, jakoby uspokojeni s průběhem utkání, začali chybovat a upustili od své hry, která je zdobila v prvním poločase. A toho využívali Bochovští respektive jeden bochovský hráč. Petr Hebert. To hráč, který během necelých dvaceti minut po kombinačních akcích srovnal brankový účet zápasu na 3:3. Loket byl z průběhu utkání zaskočený a Bochovští mohli překlopit vedení na svoji stranu, jenže místo toho přišla hrubka brankáře Nováka po dalekonosné, snad čtyřicetimetrové, ráně Mariana Kolesnáče, která rozvlnila síť bochovské branky počtvrté. Domácí hráči se ale nevzdali a za další tři minuty opět srovnali, tentokrát na 4:4, z kopačky Františka Machaly. Napínavý duel pak dospěl až do pokutového rozstřelu, ve kterém se dařilo více hráčům hostujícího Lokte, kteří tak získali prémiový bod.



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov
Roman Voňšovský: Prvních dvacet minut jsme byli lepší, hráli jsme u nich na půlce, ale neproměnili jsme penaltu. Vzápětí jsme dostali na 0:1, za dalších pět minut jsme dostali na 0:2. Místo toho abychom vedli, jsme prohrávali. Do druhé půlky jsme udělali dvě změny, ale hned jsme inkasovali třetí branku. Pak bylo utkání v našich rukách. Dvacet minut před koncem jsme vyrovnali na 3:3, měli jsme navrch, ale nepodržel nás gólman, který pustil dalekonosnou střelu ze čtyřiceti metrů. Za stavu 0:3, když jsme prohráli, je bod dobrý, ale nebylo to tak, jak jsme si představovali.

FK Loket
Marian Kolesnáč: Terén byl těžký, podmáčený, takže to byl spíše boj než nějaká technika. Domácí kopali hned na začátku utkání penaltu, kterou neproměnili, následně my jsme dali gól a proměnili jsme penaltu. Druhý poločas začal domácím tlakem, ale nám se podařilo zvýšit na 3:0. Mysleli jsme si, že se to samo vyhraje, pak ale domácí z třímetrového ofsajdu snížili na 3:1, dostali se na koně, dali na 3:2, na 3:3 po našich chybách. Deset minut před koncem jsme to dali na 3:4, ale vzápětí přišlo opět vyrovnání domácích. Jak dobře pískal rozhodčí první poločas, tak druhý byla katastrofa. Na penalty jsme se štěstím vyhráli.



Sestavy


FK SMB Bochov
J. Novák [-] - F. Machala [-] , D. Herman [-] , J. Podskoč [-] , V. Spejchal [-] , M. Heimerle [-] (57. J. Gallšneider [-] ) - F. Duda [-] (62. J. Vonšovský [-] ) , J. Brabenec [-] (46. P. Hebert [-] ) , D. Hazucha [-] , K. Pacinda [-] - M. Janáček [-] (80. J. Odlévák [-] ) -

FK Loket
P. Franz [-] - Š. Mosler [-] , V. Juren [-] (63. T. Klásek [-] ) , J. Onyedikachi [-] (76. T. Kafka [-] ) , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] (88. P. Rubáš [-] ) , M. Čáp [-] , M. Fronk [-] , R. Ungr [-] , Z. Truhlář [-] , F. Srnka [-]

ŽK: 15. F. Duda , 51. M. Heimerle - 40. R. Ungr .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bušek Josef - FIALA Petr, MATĚJKA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.