Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice plichtila s Aší. Ta byla na penalty šťastnější


Branky


0

První jarní zápas letošního ročníku mezi Trstěnicí a Aší byl předzvěstí zajímavého klání. Prosadí jedenácti góloví střelci Bezdička, Svoboda a Kubinec? Vylepší si Jiskra Aš statistku z posledních devíti let, kdy zvítězila pouze v jednom úvodním jarním utkání? Udrží Aš poprvé v sezoně čisté konto? Na všechny tyto otázky už známe odpověď.    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v první minutě utkání se padesát diváků dočkalo úvodní branky, o kterou se postaral hostující Tomáš Vojík a Jiskra tak udělala první a zároveň výrazný krok za vítězstvím. Jenže domácí se z brzké branky brzo oklepali a svému soupeři nedali nic zadarmo. Už po čtvrt hodině hry se totiž do míče opřel Josef Vyšňovský a bylo srovnáno. Oba celky byly v prvním poločase aktivní a bylo vidět, že se utkali dva týmy z horní poloviny tabulky. Jiskra ale byla o poločase spokojenější, protože odcházela do šaten za jednobrankového vedení, o které se postaral Vlastimil Svoboda, pro něhož to byla už dvanáctá branka v sezoně.

 

 

Druhý poločas přinesl boj o každý centimetr trávníku a bylo k vidění několik oku lahodících kombinací. Domácí Trstěnice se ve druhé pětačtyřiceti minutovce také dočkala vyrovnání. To přišlo v 57. minutě z pokutového kopu a nemohl se o něj postarat nikdo jiný než chladnokrevný „shooter“ Václav Bezdička. I z něho se stal, po vzoru Svobody, dvanáctibrankový střelec. Komplikace pro hostující celek přišla v 64. minutě, kdy byl podruhé v zápase žlutou kartou oceněn Michal Kohuťár, pro kterého tím pádem zápas skončil. Jenže kdo by si myslel, že v deseti se hraje těžce, ten by se mýlil. Už za další dvě minuty se totiž Jiskra dostala do vedení a opět se o to postaral Vlastimil Svoboda. Domácí tým však dokázal využít početní převahu a v 74. minutě srovnat brankový stav zápasu díky střele Davida Kovárníka. A nerozhodný stav zápasu udrželi oba celky až do samého závěru. Utkání tak dospělo do pokutových kopů, ve kterých byli úspěšnější hráči hostující Jiskry, kteří tak získali prémiový bod.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
A. Helembai [-] - L. Karlíček [-] (53. T. Pečínka [-] ) , M. Štrupl [-] , J. Kysela [-] (53. M. Derka [-] ) , P. Jaroš [-] - D. Kovárník [-] , J. Šprincl [-] , R. Kojma [-] (82. L. Radil [-] ) , F. Kovárník [-] , V. Bezdička [-] - J. Vyšňovský [-] -

TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - M. Pilař [-] - M. Bořil [-] (46. J. Hančík [-] ) - D. Kubinec [-] (75. Š. Manda [-] ) - J. Zemanovič [-] (86. J. Matějka [-] ) , M. Střeček [-] , V. Svoboda [-] , T. Vojík [-] , M. Kohuťár [-] , V. Rádl [-] , M. Turták [-]

ŽK: 25. R. Kojma , 79. P. Jaroš - 18. M. Pilař , 35. M. Kohuťár , 72. V. Rádl . ČK: 64. M. Kohuťár .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat David - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.