M. Šourek 19. (p.)
J. Hradílek 41.
2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany s velkými problémy nakonec zvýtězily


Branky


19. M. Šourek (p.) , 41. J. Hradílek - 5. M. Rodek , 20. F. Skokan , 80. M. Rodek
0

Už to vypadalo, že by si po delší době mohli připsat nějaký bod do tabulky I. A třídy. Závěr zápasu ale fotbalisté Červených Peček nezvládli, dostali branku a doma prohráli s Klecany 2:3. V tabulce jsou nadále poslední.
Zdroj: http://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/cap-tentokrat-hrace-pochvalit-nemohu-20160508.html

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil remízou

Tento zápas měl jasně vyjít pro papírově silnější Klecany které, ale měli nakonec obrovské problémy s domácími Pečkami které s velmi mladou sestavou nehráli špatně, ale byly lasxní ve chvílích kdyby neměli být což se ukázalo jako rozhodující faktor. První branku vstřelil hostující hráč v páté minutě a střelcem nemohl být nikdo jiný něž Marcel Rodek, který dnes ještě jednu branku vstřelí. Pečky dokázali rychle odpovědět a vyrovnat když Ondřej Dvořák strčil do Jakuba Hradílka ve výskoku a rozhodčí nařídil pokutový kop kterého, se ujmul Šourek který, s přehledem proměnil a vyrovnal na 1:1.Dokonce poločasu padli ještě dvě branky po jedné na každé straně nejdříve se opět ujali vedení hosté z Klecan když branku vstřelil Skokan  na tento gól dokázali ještě domácí odpovědět když branku ve čtyřicáté první minutě vstřelil Hradílek. Poločas plný na góly skončil 2:2.

Rodek rozhodl

Druhý poločas byl chudčí na góly a na gólové šance Klecany nevěděli jak si přijít na obranu Červených Peček. Do hry v druhém poločase se ze strany Peček zapojili i starší hráči ale na jejich hře to nebylo znát. Vítěznou branku vstřelil opět Marcel Rodek svoji druhou v utkání a to až deset minut před závěrečným hvizdem tedy v osmdesáté minutě. Zápas tedy skončil utrápeným vítězstvím Klecan 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Zdeněk Čáp (trenér): Porážka mě mrzí, protože to byl soupeř, s kterým se dalo bodovat. Navíc Klecany to hrají na čtyři hráče, dá se říct futsalisty. Bohužel my jsme to nezvládli. Šance jsme přitom měli, ale v zakončení jsme si počínali laxně, stejně jako ve hře. V tomto utkání se potvrdilo, že se bez tréninku hrát nedá. To si musí hráči uvědomit.




Sestavy


FK Červené Pečky
L. Dědek [-] - A. Procházka [-] (67. P. Pospíšil [-] ) , P. Bílek [-] , M. Šourek [-] , J. Touška [-] - M. Rauch [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , M. Dudla [-] , M. Březina [-] (88. R. Kulhánek [-] ) , M. Hanousek [-] (64. M. Hendrych [-] ) - J. Hradílek [-] , J. Svoboda [-] (76. M. Bílý [-] )

MSK Klecany
A. Michal [-] - J. Loskot [-] , L. Smíšek [-] - J. Hrodek [-] , P. Novotný [-] , F. Skokan [-] , D. Průcha [-] , O. Dvořák [-] - M. Rodek [-] (88. V. Rabiňák [-] ) , J. Kuneš [-] , F. Hrkal [-] -

ŽK: 57. P. Bílek - 18. O. Dvořák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Salač Dušan - MEŠČAN Marek, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.