M. Limr 26.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim potvrdila venkovní formu


Branky


26. M. Limr - 52. J. Slunéčko , 67. D. Nedvěd (p.)
0

Poslední dva zápasy na hřištích soupeřů Radimi výsledkově vyšly. Přivezla z nich celkem čtyři body a vítěznou venkovní sérii chtěla rozšířit i na hřišti Dlouhé Lhoty.Pátá Dlouhá Lhota už čtyři zápasy nebodovala a tudíž tuto séri chtěla protrhnout zda se jí to povedlo se dozvíme dále v textu.
Zdroj: http://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/radim-potvrdila-venkovni-formu-20160430.html

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhá Lhota se dostala do vedení

V tomto zápase bylo k vidění spoustu sobojů byl to velice bojovný zápas, ve kterém ale nechyběli ani krásné akce, které ani jedna z nich nebyla využita buť tým zachránil brankář což bylo hodně k vidění na straně domácích a na straně hostů tedy Radimi kdy hráč chytal míč na brankové čáře. Ve dvacáté šesté minutě bylo k vidění první změna skóré na straně domácích kdy skóroval Marek Limr který prostřelil brankáře hostů Arnošta Kopeckého a stav byl 1:0. Takto poločas skončil. Domácí byly zjevně spokojeni po prvním poločase ale asi se unáhlili.

Radim otočila vývoj zápasu

Druhý poločas byl o jednom mužstvu, které vládlo na hřišti a byla to hostujcí tým z Radimi. Který poprvé v zápase vstřelil branku a střelcem byl hrající trenér Slunéčko Jakub a branku vstřelil v padesáté druhé minutě. Stav byl vyrovnán na 1:1. Ale to od hostujcích nebylo vše když v šedesáté šesté minutě byl nařízen pokutový kop na domácí, když fauloval hráč domácí hráč ve snaze zachránit obrovskou šanci což se mu moc dobře nepovedlo. Faulovaný byl hráč s číslem šest Jakub Králík a penaltu bez problému proměnil Dominik Nedvěd brankář domácích neměl šanci. Zápas skončil neskutečným obratem hostí z 1:0 na 1:2.Nesmíme zapomenout na to že za výsledek utkání nese svou vinu i rozhodčí, který nepředvedl výkon nic moc.



Ohlasy k zápasu



TJ Viktoria Radim
Slunéčko Jakub (hráč, trenér): „Kluci za dnešní výkon zaslouží velkou pochvalu. Ale už bychom měli bodovat i doma,body z domova by nám velice pomohli aby sme odskočili předposledním Doksám jelikož se na nás stále dotahují." zakončil hodnocení spokojený Slunéčko.



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
L. Jíra [-] - O. Zdobinský [-] , P. Šolc [-] , M. Šťastný [-] - J. Horák [-] , A. Kořínek [-] , J. Volf [-] (67. P. Nastoupil [-] ) - M. Limr [-] , J. Novotný [-] - M. Nekola [-] , R. Koubek [-]

TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - F. Říha [-] , J. Krombholz [-] , M. Tománek [-] - J. Králík [-] , D. Nedvěd [-] , J. Čábelka [-] - I. Procházka [-] (62. O. Exner [-] ) , J. Slunéčko [-] (78. R. Kříž [-] ) - M. Ružinský [-] (72. V. Bellada [-] ) , A. Baško [-]

ŽK: 66. J. Horák - 70. J. Králík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - VYHNANOVSKÝ Milan, SIXTA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.