8:1
(4:0)
65. M. Man
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:15

22.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semetín rozdrtil Lhotku


Branky


2. P. Sovák , 20. J. Šrom , 30. J. Šrom , 35. M. Varga , 60. E. Nečas , 79. J. Šrom , 81. J. Šrom , 86. J. Měrka - 65. M. Man
0

Souboj kočky s myší. Takto by se dalo označit utkání mezi Semetínem a Lhotkou. Hosté vůbec nestačili domácímu tempu a prohráli vysoko 1:8. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli v první půli čtyři branky

Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo bude v utkání diktovat tempo. Domácí od začátku potvrzovali roli jasného favorita a už od druhé minuty vedli, hostující obrana nedokázala uhlídat Petra Sováka, jenž hlavou otevřel skóre – 1:0. Semetínští nehráli ani na půl plynu, přesto ve 20. minutě přidali další gól, Jakub Šrom ukázal, jak má rychlé nohy i zakončení a bylo to 2:0. Hráče Lhotky rychlé branky složily k zemi, na kopačky se jim lepila smůla a nedařilo se jim téměř vůbec nic. Navíc po půl hodině hry přišla další rána pod pás, když se opět prosadil Jakub Šrom – 3:0. Hostující obrana nevěděla, jak domácí bránit, což se potvrdilo o pět minut později, tentokrát se do střelecké listiny zapsal také Martin Varga – 4:0. Poločasový příděl se nakonec zastavil na čísle čtyři.

Gólostroj Šrom vstřelil 38. branku v sezoně

Semetínští se pochopitelně v druhém dějství šetřili, vystřídali některé hráče a pokračovali v poklidném tempu, které na bezradné hosty stačilo. Další změna skóre přišla až po hodině hry, kdy se trefil Emil Nečas – 5:0. Lhotka nakonec zaznamenala o pět minut později čestný úspěch, brankáři Sedlákovi překazil čisté konto Michal Man – 5:1. V 79. minutě završil hattrick Jakub Šrom – 6:1. Ten samý hráč o dvě minuty později utekl hostující obraně a brankáře Ručku překonal posedmé – 7:1. Pro Šroma to byla čtvrtá branka v utkání a zároveň 38. v sezoně! Hosté se zřejmě již viděli v kabině, za což zaplatili dalším gólem, když obrana neuhlídala Jakuba Měrku – 8:1. Na půl plynu hrající domácí potvrdili, kdo byl v utkání favoritem, a Lhotku deklasovali 8:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "Od úvodu zápasu bylo jasné, že proti sobě nastoupil první celek proti téměř poslednímu. Hra se odehrávala pouze na jednu bránu, spoustu šancí jsme neproměnili, jen do poločasu jsme mohli dát osm gólů. V druhé půli jsme prostřídali, chvilku to bylo ospalé, ale pak brankostroj pokračoval. Lhotka vůbec nekladla odpor, nakonec mohla odjet s daleko větším přídělem."

Lhotka n.B.
Petr Ručka - brankář: "Byla to bída, skóre 8:1 hovoří za vše. Jeli jsme tam s tím, že můžeme jenom překvapit a to se nestalo. Domácí jasně potvrdili, že jsou lídři tabulky okresního přeboru. Odskakovaly nám balony od nohou, nikomu to od nás nevyšlo."



Sestavy


FC Semetín
O. Sedlák [-] - P. Sovák [-] , M. Smýkal [-] (46. D. Hromada [-] ) , V. Fabík [-] , J. Šuška [-] (46. O. Mišun [-] ) , M. Varga [-] , E. Nečas [-] , R. Fröhlich [-] , J. Šrom [-] , J. Měrka [-] , M. Olšák [-]

Lhotka n.B.
P. Ručka [-] - L. Trefil [-] , M. Chocholatý [-] , M. Man [-] - P. Žlebek [-] , P. Rosenkranc [-] , F. Šobora [-] - P. Bajar [-] , P. Topič [-] - M. Sovák [-] , L. Šebesta [-]

ŽK: 82. F. Šobora .
Hráči zápasu: J. Šrom .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - JANČÁLEK Milan (N), ŠŤASTNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.