M. Papšík 71.
M. Papšík 89. (p.)
2:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veliký hattrickem skolil Bělou


Branky


71. M. Papšík , 89. M. Papšík (p.) - 6. O. Veliký , 35. O. Veliký , 47. O. Veliký , 87. D. Anděl (p.)
0

Budišov vyhrál zaslouženě. Už do poločasu se ujal dvoubrankového vedení, které hned po přestávce pojistil Veliký, který tak završil čístý hattrick. Domácí dokázali snížit na 1:3. Dvě proměněné penalty, jedná do sítě Bělé a druhá do sítě Budišova, uzavřela konečný účet utkání na 4:2 pro Budišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov byl po celý zápas fotbalovější a zaslouženě zvítězil. V prvním poločase se ujali hosté dvoubrankového vedení. V 5. minutě načal po centru btpravé strany svůj střelecký koncert hostující Ondřej Veliký – 0:1. V další šanci se zjevil opět Veliký, ale brankář daniel Timkovič jeho ůmysl vystihl. V 22. minutě jak Kuric prováhal vhodný okamžik k zakončení. V 34. minutě střela obránce Miroslava Marka z úhlu jen těsně lízala pravou tyč. V 36. minutě se už Budišov radoval z gólu, když si na centr z pravé strany naběhl opět Ondřej Veliký a podruhé zarmoutil domácího brankáře Timkoviče – 0:2.Bělá v první půli zahrozila výrazněji pouze jednou, když Janem Ohřálem rozezvučela jen břevno budišovské kasy.

 

Hned zkraje druhé části dovršil svůj hattrick budišovský Ondřej Veliký, který uklidl k tyči centr Pavla Pizura – 0:3. V 69. minutě Opět zaváhal v šanci Jan Kuric. V 71. minutě po přímém kopu hrajícího trenéra Richarda Václavka a přihrávce Jana Ohřála se trefil bělský Martin Papšík – 1:3. V 87. minutě byl odpískán faul na hostujícího hráče v pokutovém území a  hrající trenér Dušan Anděl byl neomylný – 1:4. V 88. minutě navíc ještě zahodil další svou šanci nešťastník Kuric, když svou střelu napálil jen do břevna. O minutu později kosmeticky upravil skóre z penalty domácí Martin Papšík – 2:4. Bělá se prohrou hodně namočila do sestupových starostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Hosté byli po celý zápas fotbalovější a proměňovali šance a zaslouženě zvítězili.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Zaslouženě jsme vyhráli, protože jsme po celé utkání byli jasně fotbalovější. Navíc jsme ještě několik gólových šancí zahodili.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
D. Timkovič [-] - R. Václavek [-] , Š. Machát [-] (63. T. Bartusek [-] ) , M. Papšík [-] , J. Demko [-] , J. Ohřál [-] , A. Kropka [-] , J. Richter [-] (68. M. Jäger [-] ) , D. David [-] (46. J. Pekárek [-] ) , R. Vybrančík [-] , P. Vybrančík [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - L. Marek [-] (63. D. Anděl [-] ) , T. Skácel [-] , M. Marek [-] , O. Martynek [-] - F. Pražák [-] , P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , J. Vondrouš [-] , J. Němeček [-] - O. Veliký [-] (54. M. Pražák [-] ) -

ŽK: 65. R. Vybrančík , 75. T. Bartusek - 65. T. Skácel , 65. M. Pražák , 75. D. Anděl .
Hráči zápasu: M. Marek , O. Veliký .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BUKOVSKÝ Josef, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.