Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly v závěrečné dvacetiminutovce


Branky


0

V zápase za delší provaz tahaly Stěbořice, které se ujaly v prvnímk poločase vedení 2:0. Pustá Polom však dokázala ve druhé části skóre srovnat. Stěbořice však v závěrečné dvacetiminutovce třemi zásahy vybojovaly tři body ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice rozhodly o své výhře až v závěrečné dvacetiminutovce. V první polovině byly domácí o něco lepší.  Už ve 3. minutě ale napálil pustopolomský Martin Mikšík míč do břevna.  Stěbořice šly do vedení už v 9. minutě, když Ondřej Šmalec bezpečně proměnil pokutový kop, který byl nařízený za faul na domácího hráče v pokutovém území – 1:0. V 23. minutě se po krásné akci dostal míč ke střídajícímu Matyáši Hrčkovi, který jej s přehledem uklidil do prázdné hostující kasy – 2:0. V 36. minutě rozevučel tyčku domácí svatyně hostující Michal Jurč. O šest minut později zamířila střela Davida Schlossarka do břevna a následnou dorážku domácí gólman lapil Petru Bubíkovi. 

 

Úvod druhého poločasu patřil hostující družině z Pusté Polomi. V 52. minutě po samostatné akci snižoval na rozdíl jediné branky hostující šutér Zdeněk Kačírek – 2:1. V 67. minutě opět po samostatné akci Zdeněk Kačírek dopravil míč do brány a srovnal skóre zápasu a mohlo se začít odznova – 2:2. V 74. minutě po nacvičeném signálu z rohu strhl vedení opět na stranu Stěbořic Jakub Fiedler – 3:2. V 83. minutě z protiútoku navyšoval pravačkou na 4:2 Michal Jamický. Poslední branku přidal čtyři minuty před koncem Ondřej Šmalec – 5:2. Porážka je pro Pustou Polom příliš krutá. Stěbořice si do tabulky připsaly tři body.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): V prvním dějství jsme byli lepší a soupeře k ničemu nepustili. Do druhého jsme nastoupili jako mistři světa, takže do 70. minuty to bylo 2:2. Soupeř pak odešel fyzicky a my jej přehráli a zvítězili.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Sice jsme prohrávali v prvním poločase 2:0, ale byl to vyrovnaný zápas. My dokonce nastřelili dvě břevna a jednu tyčku. Do druhého jsme nastoupili a srovnali skóre. Pak jsme ale dostali hloupý gól. Pak další dva. Je to pro nás krutá porážka.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] , O. Šumbera [-] (68. L. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] (57. M. Jamnický [-] ) , O. Šmalec [-] , T. Král [-] (21. M. Hrčka [-] ) , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , P. Vavrečka [-] (87. P. Fiedler [-] ) , K. Havlásek [-]

Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - A. Kubala [-] , O. Hečko [-] (46. M. Kuděla [-] ) , J. Bruna [-] (25. M. Kotala [-] ) , M. Mikšík [-] , D. Schlossarek [-] , M. Jurč [-] , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , P. Kňura [-] , P. Bubík [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - MEIER Milan, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.