3:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce poprvé na jaře naplno nebodovaly


Branky


42. F. Balda , 48. O. Vlha , 57. M. Havelka - 8. F. Mrusek , 32. D. Kříž , 46. F. Mrusek
0

Vávrovice v první části na hřišti kralovaly a zaslouženě šly do vedení 2:0. Domácí korigovali skóre v samotném závěru poločasu. I vstup do druhé půle vyšel lépe Vávrovicím, které zvýšily na 3:1. Lazce však během deseti minut vyrovnaly. Pak už se skóre nezmenilo a zápas dospěl k remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suché Lazce na jaře ztratily první body. V první části byly lepším týmem Vávrovice. Ve 3. minutě vyrážel gólman Vávrovic Patrik Košárek nebezpečnou střelu jen konečky prstů.  V 8. minutě vybojoval míč Rostislav Schreiber a vyslal do úniku Filipa Mruska, který s přehledem zavěsil do sítě lazecké brány – 0:1. O čtyři minuty později Lazce kontrovaly střelou, kterou Košárek opět skvěle vytlačil nad břevno. V 28. minutě šel sám na domácí klec Filip Mrusek, ale střela z jeho kopačky jen těsně minula levou tyč.  V 32. minutě získal míč vávrovický David Kříž a po samostatné akci zkušeně prostřelil brankáře Jiřího Pražáka – 0:2. V 40. minutě opět skvěle zasáhl Košárek proti střele domácích. O minutu později dostal Jan Laifert nahrávku od Jakuba Morbitzera, ale lazecký strážce svatyně Pražák jeho střelu reflexivně vyrazil. Lazce dokázaly snížit až v poslední minutě prvního poločasu, když Filip Balda ve skrumáži bodlem napálil míč do kasy – 1:2. 

 

Hned zkraje druhého dějství Vávrovice navýšily svůj náskok, když střelou podél brankáře Pražáka rozvlnil síť hostující Filip Mrusek – 1:3. Lazce odpověděly hned vzápětí, když se ve skrumáži nejlépe zorientoval nejlepší kanonýr okresu Ondřej Vlha a vsítil tak dvacátý třetí gól právě probíhající sezóny – 2:3. Vyrovnání se domácí družina dočkala v 57. minutě, když rohový kop zužitkoval Michal Havelka – 3:3. Pak si domácí vypracovali šance Vladimírem Kožušníkem. V první šanci zamířil svou střelu jen těsně vedle. Ve druhé v nadějné pozici pálil jen do zad hostujícího beka. V další ložence se snažil Tomáš Herudek přelobovat Košárka, le ten konečky prstů míč uklidil do bezpečí.  A když svou tutovku zahodil pět minut před koncem utkání hostující Filip Mrusek, tak zápas dospěl k remízovému konci.  



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním nás hosté přehrávali ve všech směrech a dostali se do vedení 0:2. Mohli přidat i třetí branku. My korigovali těsně před odchodem do kabin. V poločase jsme si něco řekli, a bohužel hned nám soupeř odskočil na 1:3. Pak jsme ale dokázali brzo srovnat a dokonce jsme mohli ještě vyhrát. V závěru si však soupeř vypracoval loženku, takže jsme nakonec rádi za bod.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Mohli jsme dokonce vyhrát a byli jsme krůček od překvapení. Naše výhra by byla ale šťastná.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - S. Stuchlík [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] (65. L. Graf [-] ) , T. Herudek [-] (82. R. Kulaga [-] ) , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , D. Kostka [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Morbitzer [-] , R. Schreiber [-] (65. P. Janotka [-] ) , J. Morisch [-] , J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-] , D. Kříž [-] , J. Štencek [-] , J. Laifert [-] , A. Gebauer [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 34. T. Herudek - 59. J. Morisch .
Hráči zápasu: P. Košárek .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: PUFFLER Jan - MIGOTA Tomáš, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.