0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce kráčejí za postupem


Branky


8. F. Balda , 53. F. Balda , 74. D. Kostka
0

Lazce na jaře plují soutěží bez jediného zaváhání a i v Budišově nepřipustily překvapení. V první půli se ujaly hned zkraje vedení, které ještě ve druhé dvěma brankami navýšily a připsaly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suché Lazce výhrou v Budišově asi udělaly rozhodující krok za postupem do vyšší soutěže. Ujaly se vedení hned v 8. minutě, když Filip Balda střelu zpoza šestnáctky uklidil k tyči budišovské brány, kterou hájil Aleš Krása – 0:1. V dalším průběhu poločasu si obě družiny vypracovaly dvě až tři šance. Hostující střely zlikvidoval budišovský brankář Aleš Krása. Domácí Janem Němečkem nastřelili pouze tyčku hostující svatyně. Ondřej Veliký v 40. minutě sám před brankářem zase špatně seřídil mířidla. Do kabin tak šla veseleji hostující ekipa.

 

Ve druhé půli domácí začali hrát na tři útočníky a otevřeli hru, čehož hosté náležitě využili z rychlých brejků. V 53. minutě se opět prosadil Filip Balda, když jeho střela asi z osmnácti metrů opět zaplula k tyči budišovské branky – 0:2. Domácí Budišov hrozil pouze střelami z dálky, se kterými si skvěle dokázal poradit brankář Jiří Pražák. Definitivní podobu výsledku dal v 74. minutě David Kostka, který střelou k tyči rozvlnil míč za zády budišovského gólmana Krásy – 0:3. Lazce pak už výhru ubránily a mají pět kol před koncem v čele tabulky luxusní desetibodový náskok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Z naší strany to bylo špatné. Chyběla chuť po výhře. Hráči do toho nedali to srdíčko. Zklamal mě herně celý tým.

TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): Dali jsme naštěstí rychlý gól. Domácí se pak dostali ke dvěma pološancím. Ve druhé půli začali hrát na tři útočníky a my jsme potrestali nejdříve druhým gólem a pak třetím. Pak už jsme výsledek ubránili.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - L. Marek [-] , T. Skácel [-] , M. Marek [-] (56. O. Martynek [-] ) , I. Hasala [-] - J. Kuric [-] , J. Vondrouš [-] , M. Pražák [-] , A. Levák [-] (64. L. Čonka [-] ) , J. Němeček [-] - O. Veliký [-] (64. E. Levák [-] )

TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] (86. R. Kulaga [-] ) , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , S. Stuchlík [-] , T. Herudek [-]

ŽK: 72. E. Levák - 24. T. Herudek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - TOMEŠ Vítězslav, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.