0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice střelecky vyhořely


Branky


0

V prvním dějství se odehrávala vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách. Na začátku druhé půle se dostala Polom do vedení a Litultovice i přes velké úsilí nedokázaly skóre vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K překvapení došlo na hřišti v Litultovicích, které bodově vykradla rezerva Pusté Polomi. Litultovice opět nebyly schopny vsítit branku, ani z té nejvyloženější šance.  V prvním dějství se hrála relativně vyrovnaná partie, kdy se šance urodily na obou stranách hřiště. Za hosty z Pusté Polomi své šance nevyužili Zdeněk Kačírek, kterého dvakrát vychytal brankář Kamil Janetszký. Ondřej Hečko a Josef Bruna zase mířili jen těsně kolem tyče domácí branky. I domácí družina z Litultovic na tom byla stejně, když ve všech svých šancích špatně seřídila svá mířidla. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Hned zkraje druhé půle zasadila Pustá Polom domácím tvrdý direkt. V 47. minutě odcentroval z pravé strany Petr Bubík. K odraženému balónu se dostal Zdeněk Kačírek a střelou podél brankáře Kamila Janetzkého rozesmutnil domácí fandy – 0:1. Od této chvíle byly Litultovice jasně lepším týmem. Polom se bránila jen zuby nehty. Zmohla se jen na pár rychlých brejků, které zahodili opět Ondřej Hečko a Josef Bruna. Naopak domácí se činili v zahazování i těch nejvyloženějších šancí. Několikrát rozezvučeli břevno, tyčku, a co prošlo, zneškodnil "čaroděj" v brance Michal Krystýn. I kdyby se hrálo dalších devadesát minut, tak by domácí góla určitě nevstřelili a proto si Polom odváží domů cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Není se k čemu vyjadřovat. Dvě zranění do poločasu, dvě tyčky, tři další vyložené šance, náhodná střela hostů mezi tyče a jejich bezvadná hra v obraně. To vypovídá o všem.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): První poločas byl pohledný. Šance byly na obou stranách. Na začátku druhé půle jsme se ujali vedení a od té chvíle jsme byli pod velkým tlakem. Hrozili jsme pouze z brejků. Se štěstím jsme tři body udrželi. Vynikající byl brankář Krystýn.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] - M. Grygar [-] , M. Pokorný [-] , M. Borč [-] (46. J. Raschka [-] ) , M. Procházka [-] (76. A. Balek [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] (31. L. Haas [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] (70. K. Raida [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - A. Kubala [-] , M. Adamčík [-] (70. L. Juchelka [-] ) , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , M. Kuděla [-] , O. Hečko [-] (81. J. Dvořák [-] ) , Z. Kačírek [-] , P. Kňura [-] , P. Bubík [-] , D. Kubala [-]

ŽK: 78. M. Šeuer - 40. O. Hečko , 72. J. Bruna , 85. P. Bubík .
Hráči zápasu: M. Grygar - M. Krystýn .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - MIGOTA Tomáš, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.