Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá bojovností porazila Opavu a nadále živí naději na záchranu


Branky


0

Opava šla během první půle dvakrát do vedení. Domácí dokázali okamžitě dvakrát srovnat krok. Navíc ke konci poločasu se ujali z penalty vedení. Ve druhém dějství pak Bělá přidala gól v samém závěru a vybojovala tři důležité body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá nezměrnou bojovností přehrála Slavii Opava a dále může živit naději na záchranu. Přitom do vedení šla už ve 2. minutě  Opava zásluhou Jana Franka, který uklidil svůj přímý kop k tyči domácí branky – 0:1. Domácí odpověděli hned za tři minuty, když si narazil Jan Ohřál s Martinem Papšíkem a druhý jmenovaný skóroval – 1:1. V 29. minutě šla Opava opět do vedení, když se po centru  Jakuba Hermanna prosadil hlavou Lukáš Mařádek – 1:2. Domácí odpověděli ještě v téže minutě, když po levé straně utekl rychlonohý Jan Ohřál a Martin Papšík jeho přihrávku zužitkoval střelou k tyči – 2:2. Tři minuty před odchodem do kabin byl po dlouhém autu v opavském vápně faulován brankářem Lorenzem Daniel David a Martin Papšík dovršil z penalty hattrick – 3:2. 

 

Ve druhé půli se hra odehrávala převážně mezi šestnáctkami obou týmů. Bělá zalezla před své pokutové území a Opava byla naprosto bezradná. Nebyli se schopni dostat do bělského pokutového území ani z nakopávaných míčů, a ani po kombinačních akcích. Opava se dostala jen k sporadickým střelám, které domácího gólmana Patrika Holušu nemohly ohrozit. Dvě minuty před koncem pojistil výhru domácích Jan Pekárek, když se k němu dostala zblokovaná střela, kterou v pohodě zametl do prázdné branky – 4:2. Bělá si připsala tři body, a její naděje na záchranu nadále žije.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Vyrovnaný zápas. Hosté dvakrát vedli, my dvakrát srovnali skóre. Pak jsme dali branku z penalty. Druhý poločas se hra odehrávala mezi šestnáctkami. My pak dali náhodný gól a zápas se už jen dohrával. Výhru jsme vydřeli.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Za bojovnost si domácí výhru zasloužili. Hráli jsme špatně. . Druhá půle byla ještě horší. Oni zalezli a my jsme nebyli schopni se dostat do jejich vápna. Jeli jsme sem vyhrát, ale bohužel se to nepovedlo.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
P. Holuša [-] - M. Jäger [-] (70. J. Richter [-] ) , R. Václavek [-] (55. Š. Machát [-] ) , M. Papšík [-] , D. David [-] (75. J. Pekárek [-] ) , J. Ohřál [-] , J. Demko [-] , L. Plaček [-] , R. Vybrančík [-] , P. Matura [-] , P. Vybrančík [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Herrmann [-] , T. Matějek [-] , D. Kowalski [-] (14. D. Exner [-] ) , P. Kavan [-] , J. Frank [-] - R. Škrobánek [-] (72. M. Valík [-] ) , R. Holuša [-] - L. Mařádek [-] , V. Henčl [-] , R. Jedlička [-] (89. M. Mathias [-] )

ŽK: 5. M. Papšík - 42. J. Frank , 63. R. Jedlička , 73. D. Exner .
Hráči zápasu: J. Ohřál , M. Papšík .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - KRZISCH Roman, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.