Suché Lazce gólově přehrály Vřesinu až ve druhém dějství


Branky


55. D. Kostka , 60. O. Vlha , 90. M. Havelka
0

V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie s minimem šancí na obou stranách. Ve druhé už Lazce prokázaly svou kvalitu a třemi góly v síti Vřesiny si vybojovaly výhru, která jim pojistila vedoucí postavení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Suché Lazce přivítaly na svém hřišti Vřesinu. V první části se odehrávala opatrná partie z obou stran, kdy ani jedna z družin nechtěla udělat chybu. Hra se proto přelévala od jedné šestnáctky ke druhé. Z fotbalové nudy vybočila pouze šance lazeckého Davida Kostky, jehož hlavička minula vřesinskou branku. Na druhé straně se do šance dostal vřesinský Vojtěch Kociána, který se proháčkoval až do pokutového území, ale jeho střelu dokázala domácí obrana zblokovat. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu. 

 

Ve druhém poločase už převzala taktovku domácí letka. Hostům paradoxně neseděla moc hra s větrem v zádech. V 55. minutě se po úniku po levé straně dostal míč v hostujícím vápně k Davidu Kostkovi, jenž už si věděl rady – 1:0. O pět minut později šli v samostatném úniku dva na jednoho lazečtí Filip Balda s Ondřejem Vlhou, a posledně jmenovaný zvyšoval už na dvoubrankový rozdíl pro domácí družinu – 2:0. Hosté pak otevřeli hru a domácí chodili do otevřené obrany. Jeden z brejků využily Lazce v 90. minutě, když s přispěním hostujícího obránce propálil míč do sítě Michal Havelka – 3:0. Lazce pak díky zaváhání svých pronásledovatelů zvýšily svůj náskok v čele tabulky už na sedm bodů a pomalu kráčejí vstříc postupu.



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): První půle byla opatrná z obou stran. Ani jedno mužstvo si nevytvořilo žádnou vyloženou šanci. Nám neseděla hra s větrem. Ve druhém jsme začali hrát proti větru, ale jim hra s větrem taky dělal velké problémy. My dokázali vsítit tři branky a zvítězit.

TJ Vřesina
Martin Boháč (kapitán): V první půli vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. Ve druhém už byli domácí fotbalovější a k ničemu nás nepustili. Od první inkasované branky jsme se snažili míče nakopávat. Oni začali chodit do brejků, se kterých nám dali další dva góly.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - S. Stuchlík [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , T. Herudek [-] , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , D. Kostka [-]

TJ Vřesina
D. Hruška [-] - V. Čech [-] - F. Rončka [-] , V. Kocian [-] - P. Boček [-] , J. Lampart [-] (65. P. Reichel [-] ) - O. Kocián [-] (60. T. Pientka [-] ) , J. Pagáč [-] , A. Rončka [-] , M. Gajda [-] (88. ) , M. Boháč [-]

Hráči zápasu: M. Havelka , T. Herudek - D. Hruška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - HRUBÝ Václav, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.