Budišov otočil zápas ve druhém dějství


Branky


0

V prvním dějství byla lepší družina z Malých Hoštic, která se ujala vedení. Ve druhém dějství Budišov otočil skóre zápasu čtyřmi góly. Hosté v závěru už jen korigovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Budišova přijely na jaře se trápící Malé Hoštice. V prvním dějství ale byly aktivnější hostující fotbalisté z Malých Hoštic. Domácí působili na hřišti zcela mátožným dojmem Své šance spálili Richard Blaga a Martin Unruch, jejichž střely nenalezly ten správný cíl. Vedení se zaslouženě ujaly Malé Hoštice v 41. minutě, když centr do pokutového území domácích svým důrazem přetavil v branku Matěj Malohlava – 0:1.  Hoštice tak šly do kabin s těsným náskokem.

 

Ve druhé půli se změnila hra o sto osmdesát stupňů, když hosté z Hoštic úplně odpadli a domácí toho náležitě využili. Domácí srovnali krok v 51. minutě, když Aleš Levák propálil hostující brankáře Martina Slíže – 1:1. O minutu později využil Miroslav Marek toho, že brankář hostů Slíž stojí před pokutovým územím, a přelstil ho střelou asi z dvaceti osmi metrů – 2:1. V 56. minutě navíc rozezvučel břevno hostující svatyně Lukáš Marek. V 63. minutě zkušeně proměnil samostatný nájezd Martin Pražák, když svou střelu umístil podél nohy hostujícího gólmana – 3:1. V 76. minutě opět Martin Pražák zametl svou ránu k tyčce hostující kasy – 4:1. Malé Hoštice už jen korigovaly skóre v poslední minutě, když přímý kop z hranice šestnáctky důrazně protlačil do domácí brány Martin Thiemel – 4:2. Budišov se tak vyšvihl na druhé místo v tabulce.   



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí): První půle byla z naší strany špatná. Bylo to takové zdechlé. O půli hráči dostali kapky a hra se zlepšila. Hosté navíc odpadli a my dokázali otočit zápas ve svůj prospěch.

TJ Slavia Malé Hoštice
Jakub Chříbek (kapitán): První poločas jsme podávali dobrý a aktivní výkon. Ve druhé půli jsme přestali hrát a běhat a během deseti minut jsme ztratili zápas. Domácí si s námi dělali co chtěli.



Počet diváků: 76. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - TOMEŠ Vítězslav, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.