Litultovice padly s Hradcem


Branky


0

Před jarem největší aspirant na postup na jaře ztrácí jeden bod za druhým. Hradec toho využil náležuitě. V každém poločase vsítil Hradec po jedné brance a zcela zaslouženě vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovické jarní klopýtání nadále pokračuje. Nad jejich síly byl tentokrát mančaft z malebného městečka Hradce nad Moravicí.  Hned v úvodu spálil Hradec čtyři velké šance, které vylapal brankář Kamil Janetzký. Postupně na něm vyhořeli Norbert Lichý, Pavel Valenta a hlavou Tomáš Krejsa. Litultovice se k prvnímu vážnějšímu ohrožení hradecké branky dostaly až v 32. minutě.  Dvě minuty před odchodem do kabin se v domácí šestnáctce uvolnil hradecký David Maisel a přízemní střelou zarmoutil domácí fanoušky – 0:1. Do kabin šla tak radostněji družina z Hradce.

 

Hned na začátku druhé půle zazdil velkou šanci hradecký Tomáš Krejsa, který v 49. minutě napálil míč jen těsně vedle litultovické branky. V 64. minutě se Tomáš Krejsa proměnil v nahrávače, když našel volného Pavla Valentu, jenž dloubákem rozvlnil síť janetzkého branky – 0:2. V 77. minutě ještě hradecký David Maisel napálil míč do břevna litultovické branky. V poslední desetiminutovce ještě zahodil dvě šance hostující Matěj Fisecher a zápas tak dospěl k překvapivé, ale zasloužené výhře Hradce nad Moravicí. 

 

zdroj: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Fotbal_24.4.2016/#



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Soupeř byl efektivnější a vyhrál zaslouženě. Od začátku sezóny nehrajeme jediný zápas v stejné sestavě, vždy se točí tři až čtyři hráči z lavičky do základu a naopak a to se projevuje na sehranosti týmu a také náladě jednotlivých hráčů. Pochvalu zaslouží zejména obrana soupeře a trojice sudích.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Do utkání jsme vstoupili skvěle a vypracovali jsme si několik šancí. První branku jsme vsítili před koncem poločasu. Pak jsme druhou přidali ve druhém. Hráčům děkuji za bojovnost, větší chuť, zájem pro hru. Pro mě je to satisfakce za podzimní zápas.



Počet diváků: 118. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ČAPEC Libor, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.