3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Opavy přišel pozdě


Branky


7. O. Vlha , 38. D. Laub , 52. O. Vlha - 67. J. Frank , 90. J. Herrmann
0

Suché Lazce se v první půli ujaly dvoubrankového vedení. Ve druhé půli přidaly třetí branku a zdálo se bát rozhodbuto. Slavia Opava ke konci zápasu vsítila dvě branky. Navíc se však nezmohla a domácí si připsaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj na jaře neporažených Suchých Lazců s neporaženou Slávii Opava mohl již mnoho napovědět o případném postupujícím. Začátek utkání byl proto velmi opatrný z obou stran. Domácí však byli důraznější a hráli jednodušší fotbal. V 7. minutě udeřila domácí družina z Lazců. O první branku se postaral kanonýr Ondřej Vlha, jenž po centru Vladimíra Kožušníka prostřelil přímo z voleje hostujícího brankáře Bohumíra Lorenze – 1:0. O druhou branku v síti hostů se v 38. minutě po rohu postaral David Laub střelou pod víko asi z pěti metrů – 2:0. Slavia Opava v prvním poločasu hrozila hlavně ze standardních situacích. 

 

Vstup do druhé půle měly Lazce výborný. Když v 52. minutě po přihrávce Michala Havelky zakončil samostatný nájezd položením brankáře Lorenze a střelou do prázdné kanonýr Ondřej Vlha,  zdálo se být rozhodnuto – 3:0. Hosté pak však přeskupili sestavu. Začali hrát na tři útočníky a vrhli všechny své síly do útoku. Lazce hrozily hlavně z brejků, s jejichž proměňováním byly značně na štíru. Největší šanci spáli Filip Balda, jenž svou hlavičkou orazítkoval obě tyče. V 67. minutě se dostal po chybě domácího hrajícího trenéra Jaroslava Lauba balón k opavskému Janu Frankovi, který střelou k tyči pokořil domácího brankáře Jiřího Pražáka – 3:1. V 90. minutě navíc hostující Jakub Herrmann prostřelil domácího gólmana – 3:2. Snížení však přišlo pozdě a Lazce tak mají na čele tabulky už čtyřbodový náskok.    



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): Začátek byl opatrný. Nikdo nechtěl udělat chybu. Pak jsme vstřelili dvě branky. I začátek druhé půle byl v naší režii. Oni po našem třetím gólu hru otevřeli a snížili na rozdíl jedné branky. Naštěstí už po jejich druhém gólu nasledoval konec.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Neplnili jsme pokyny, které jsem hráčům dal. Chtěli jsme hrát jednoduchý fotbal, ale to jsme nedokázali. Domácí byli lepší. Hráli důrazný fotbal s rychlým přechodem do útoku. Ve druhé půli jsme chtěli ještě něco s výsledkem udělat. Bohužel jsme dostali třetí branku. Pak jsme hráli vabank a dokázali bohužel jen snížit.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - S. Stuchlík [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , T. Herudek [-] , V. Kožušník [-] (60. R. Kulaga [-] ) , J. Laub [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] (87. A. Velička [-] ) , M. Havelka [-] , D. Kostka [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - P. Kavan [-] , J. Frank [-] , V. Henčl [-] , D. Kowalski [-] , T. Matějek [-] , J. Herrmann [-] - R. Holuša [-] , R. Škrobánek [-] , I. Kratochvíl [-] (63. M. Vaněk [-] ) - L. Mařádek [-] (62. L. Chalupa [-] )

ŽK: 85. J. Pražák - 2. D. Kowalski .
Hráči zápasu: O. Vlha , D. Laub .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HENNIG Antonín, PALÁČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.