Budišov rozhodl o třech bodech v závěru zápasu


Branky


88. P. Pizur
0

V zápase celků z popředí tabulky se hrál vysloveně remízový zápas Oba soupeři si vypracovali nějaké šance, ale ty pochytali skvělý brankáři. Rozhodující okamžik přišel dvě minuty před koncem, když budišovský Pizur zajistil svému týmu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj celků z čela tabulky přinesl zcela vyrovnaný zápas. S postupem času bylo nad slunce jasné, že kdo vsítí první branku, tak si odveze domů tři body. Hlavním hrdinou utkání byl hostující brankář Aleš Krása, který zlikvidoval domácím minimálně čtyři šance. V první půli si na něm vylámaly zuby Michal Jamnický, který z jednoho metru napálil míč pouze do brankáře Krásy. Michal Kokeš zase sám před břankářem Krásou radši volil přihrávku a celá akce tak vyšuměla do ztracena. Hosté si žádnou stoprocentní gólovku během prvního dějství nevypracovali. 

 

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a hra byla i nadále vyrovnaná. K vyloženým šancím se dostaly obě dvě družiny. Stěbořický Radim Kokošek sice míč do sítě dopravil, ale byl máván offside a gól tak nebyl uznán. Střely Michala Jamnického a Michala Josefuse zase našly u tyče připraveného Aleše Krásu, který je vykopl nohou mimo dosah své branky. Za hosty z Budišova neproměnil samostatný nájezd Aleš Levák. Jana Kurice vychytal domácí strážce svatyně Jakub Losert. V 62. minutě vyběhl na hřiště po dlouhém zranění Pavel Pizur, a když už zápas spěl k remízovému konci, prostřelil domácího brankáře Loserta a vybojoval tak pro hosty cenné tři body – 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): Bylo to o první brance. Chtěl jsem, aby jsme ji dali my, a proto jsem hru vytáhl na tři útočníky. Soupeř měl, ale vynikajícího brankáře, který nám vychytal čtyři brankové příležitosti. Bohužel dvě minuty před koncem jsme dostali branku a soupeř si odvezl tři body.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Byl to vyrovnaný zápas. Bylo o tom, že, kdo dá branku tak si odveze tři body. Naštěstí jsme to byli my Pizurem, který se vracel do sestavy po zranění.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: PINČEK Milan - KRZISCH Roman, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.