0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola nepadla žádna branka


Branky


0

Vedoucí Litultovice přivítaly na svém domácím hřišti družinu z Budišova. Diváci se během zápasu branky nedočkaly a Litultovice tak opět ztratily důležité body, které jim mohou chybět v cestě za postupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Litultovicích se odehrál zápas celků z popředí tabulky a sliboval zajímavou podívanou. I přes rozmočený terén se hrál v prvním dějství velmi pohledný a bojovný zápas. O něco více šancí si během první půle vypracoval vedoucí tým z Litultovic. V samostatném uniku litultovický hráč místo střely volil zpětnou přihrávku a celou akci tak zabil. Vzápětí nastřelily Litultovice tyč hostující svatyně. Budišov se k žádné vyložené šanci nedostal. Do kabin se tak šlo za bezbrankové stavu.

Ve druhém poločase poněkud úroveň hry opadla. Na vině byl zřejmě i velmi podmáčený terén, který moc prostoru pro kombinaci nenabízel. Takže to byl to spíš upachtěný fotbal, kde sevíce bojovalo než kombinovalo. Hra se přelévala spíše mezi šestnáctkami obou týmů. K žádné vyložené gólové šanci se už nedostal žádný z týmů Takže s bodem nakonec byla spokojenější družina z Budišova. Litultovice tak v boji o postup ztratily v posledních dvou zápasech pět bodů a pronásledovatelé se na ně nebezpečně dotáhli. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Remíza s nejlepším týmem soutěže je dobrým výsledkem. Je i spravedlivá s ohledem na průběh utkání, přestože jsme měli více šancí než soupeř. Pochvalu zaslouží všichni na hřišti, včetně soupeře a rozhodčích.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Byl to pěkný zápas, ve kterém měly více ze hry Litultovice. Vypracovaly si také více brankových příležitostí. My jsme žádnou tutovku neměli. Bod bereme, máme ho a jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] - O. Haas [-] - M. Grygar [-] , M. Borč [-] , P. Fiala [-] (79. M. Šeuer [-] ) , M. Drápal [-] (59. M. Bělaška [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Tengler [-] , M. Korbel [-] , O. Doležel [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - I. Hasala [-] , M. Marek [-] , L. Marek [-] , T. Skácel [-] - J. Kuric [-] , E. Levák [-] (82. O. Martynek [-] ) , J. Vondrouš [-] , M. Pražák [-] (75. L. Čonka [-] ) , J. Němeček [-] - A. Levák [-] (63. O. Veliký [-] )

ŽK: 31. M. Korbel , 34. M. Grygar , 42. O. Haas - 31. E. Levák , 34. A. Levák , 42. M. Marek .
Hráči zápasu: J. Tengler - L. Marek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PUFFLER Jan - MIGOTA Tomáš, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.