Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vítězství v Hošticích už dělí Lazce od prvního místa jen pouhý bod


Branky


0

V prvním části Hoštice dvakrát vedly a navíc před přestávkou zahodily dvě vyložené šance. Lazce se po přestávce zmátořily a čtyřmi góly otočily skóre zápasu ve svůj prospěch a posílily své postupové ambice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byly lepším týmem domácí Malé Hoštice, které na soupeře vlítly. V první desetiminutovce neuspěli ve svých šancích Richard Blaga a Jakub Chřibek.  Do vedení šly domácí v 11. minutě, když po přihrávce Jakuba Chřibka, přeloboval hostujícího gólmana Jiřího Pražáka Richard Blaga – 1:0. Lazce srovnaly krok v 15. minutě, když po nedorozumění domácího brankáře a stopera zaplula hlavička Vladimíra Kožušníka za záda bezmocného brankáře Hoštic Honky – 1:1. O čtyři minuty později aktivně napadal hoštický Martin Staníček hostující obranu, předložil míč Eriku Klingerovi a ten zavěsil do brány – 2:1. V závěru poločasu ještě domácí zahodily dvě šance, Jakubem Chřibkem a Erikem Klingerem. Při obou se vyznamenal brankář Lazců Jiří Pražák.

Ve druhé půli předvedly Lazce skvělý obrat. V 48. minutě sice zahodil svou šanci domácí Blaga. V 50. minutě se hosté dočkali vyrovnání, když zpoza šestnáctky namířil Filip Balda svou střelu k tyči domácí svatyně – 2:2. O deset minut později využil opět Vladimír Kožušník zaváhání domácí obrany a střelou do prázdné klece otočil skóre zápasu – 2:3. V 74. minutě upravoval na dvoubrankový rozdíl pro Lazce Filip Balda – 2:4. v 76. minutě dovršil dílo zkázy pro Hoštice Ondřej Vlha, jenž zamířil svůj trestný kop přímo k tyči – 2:5. Navíc ještě v závěru se do vyložené šance dostal opět Filip Balda, jenž přeloboval domácího strážce svatyně a svůj oblouček namířil do břevna. Lazce se třemi body dotáhly na vedoucí Litultovice, na které ztácejí už jen jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Během první půle jsme dvakrát vedli. Opět jsme měli spoustu šancí, které jsme nedali a už se to začíná stávat evergreenem. Soupeř dal prakticky z šesti střel pět branek. Navíc jsme dvě branky soupeři darovali sami.

TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (trenér): Výsledek je sice pěkný, ale z naší strany hra v prvním poločase byla úplná katastrofa. V kabině si to kluci vše vyříkali a ve druhé půlce se do toho opřeli a obrátili skóre zápasu ve svůj prospěch.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Chřibek [-] , M. Staníček [-] (65. M. Slíž [-] ) , T. Wiltsch [-] (60. O. Pavelka [-] ) , R. Blaga [-] , M. Thiemel [-] , L. Pavelka [-] (82. I. Xenitidis [-] ) , E. Klinger [-] (79. J. Grygarčík [-] ) , D. Kurzica [-] , D. Kašný [-] , M. Kara [-] (60. M. Malohlava [-] )

TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - S. Stuchlík [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , T. Herudek [-] , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , D. Kostka [-] (80. R. Kulaga [-] )

ŽK: 79. J. Laub .
Hráči zápasu: M. Staníček - J. Pražák , F. Balda .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - ŠAFRÁN Martin, KOTÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.