3:7
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina zlomila odpor domácích až v poslední čtvrthodině


Branky


37. M. Konig , 53. L. Baďura , 72. M. Konig - 27. V. Kocian , 39. P. Boček , 41. V. Čech , 69. P. Boček , 76. V. Čech (p.) , 82. M. Gajda , 89. P. Boček
0

V minulém kole oba celky dokázaly zvítězit. V prvním poločase byla jsně lepší Vřesina, která klidně mohlá jít do vedení 6:1. Ve druhém poločase domácí snížili na 2:3, resp. 3:4. Chlebičov definitivně poslala do kolen penalta, kterou hosté zvyšovali na 3:5. V poslední desetiminutovce Vřesina přidala jestě dvě branky a zvítězila 7:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště posledního Chlebičova přijel tým z Vřesiny, který minulé kolo pokořil vedoucí Litultovice. Už v 1. minutě zamířil do tyče vřesinský Vojtěch Kocián. Vedení se ujala Vřesina 27. minutě, když Vojtěch Kocián prošel od půlky hřiště, obešel si tři až čtyři hráče a střelu z šestnácti metrů umístil k přesně k tyči – 0:1. Domácí vyrovnali v 37. minutě Michalem Königem, který si přehodil domácí obranu a míč vystřelil přímo k tyči – 1:1. O minutu později však už hosté opět vedli, když se po přihrávce Vojtěcha Kociána trefil přímo z první Petr Boček – 1:2. Ještě do poločasu navýšil vedení hostů po rohu Martina Boháče hlavou Vítězslav Čech – 1:3.

 

V 52. minutě neproměnil vyliženou šanci vřesinský Martin Boháč a platilo známe heslo nedáš, dostaneš. V 53. minutě korigoval skóre po chybě vřesinské obrany Lukáš Baďura – 2:3. V 69. minutě prošel míč po rohovém kopu až k Petru Bočkovi a ten zametl míč do chlebičovské sítě – 2:4. V 72. minutě vymetl šibenici domácí Michal König – 3:4. Rozhodujícím momentem se stala penalta, kterou s přehledem proměnil v 76. minutě vřesinský Vítězslav Čech – 3:5. O dvě minuty později došlo k vyloučení domácího Tomáše Starého, který fauloval hostujícího hráče. Jako zoro mstitel se projevil vřesinský Petr Strakoš, který ctento faul pomstil a vyfasoval rovněž červenou kartu. Na 3:6 upravoval hlavou Martin Gajda a v poslední minutě dal svůj třetí gól v utkání kanonýr Petr Boček – 3:7.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (asistent): V první dějství byla Vřesina lepším týmem asi v poměru 70 ku 30. Po poločase jsme prohrávali jen o dvě branky. Ve druhé půli jsme dokázali dvakrát snížit na rozdíl jedné branky. Zlomila nás až pátá branka, po které jsme se začali hádat. Došlo ke dvěma vyloučením. Po jednom na obou stranách. Hosté pak svůj náskok navýšili až na konečných 7:3.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva): Zaslouženě jsme vyhráli. Byli jsme herně lepším týme, i když tam byla hluchá místa. Po úvodních čtyřiceti pěti minutách jsme klidně mohli vyhrávat 6:1. Ke druhé půli jsme přistoupili laxně a domácí z ničeho snížili. Penalta domácí zlomila, domácí začali hrát podrážděně a začali faulovat. My dali dvě branky a jednoznačně zvítězili.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - T. Starý [-] , F. Seifried [-] , J. Vavřinčík [-] , D. Hollesch [-] - M. Tihelka [-] , J. Otlík [-] (46. M. Šupík [-] ) , K. Michalík [-] (81. J. Vilášek [-] ) , J. Hollesch [-] - L. Baďura [-] - M. Konig [-] (74. J. Sedláček [-] )

TJ Vřesina
D. Hruška [-] - P. Koval [-] (54. T. Pientka [-] ) , V. Čech [-] - V. Kocian [-] , F. Rončka [-] , M. Boháč [-] - P. Boček [-] - P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , A. Rončka [-] , M. Gajda [-] (82. J. Štefek [-] )

ČK: 78. T. Starý - 78. P. Strakoš .
Hráči zápasu: J. Vavřinčík - V. Kocian , P. Boček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HENNIG Antonín - DEDEK Vojtěch, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.