Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozstřílely Bělou


0

O záchranu bojující Bělá přijela v sobotu do Stěbořic. Do stavu 2:1 se hrála relativně vyrovnaná partie. Po třetí brance se hra Bělé rozpadla jako domeček z karet a nakonec si ze Stěbořic odvezla potupný debakl 11:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice si otevřely proti Bělé střelnici a jejich konečný účet se zastavil na jedenácti gólech. Vedení se ujali ve 2. minutě, kdy po rohu Jakuba Fiedlera míč uklidil hlavou do sítě Ondřej Šmalec – 1:0. V 20. minutě prodloužil míč Martin jamnický na Jakuba Fiedlera a ten načal svůj hattrick – 2:0. Hosté korigovali o dvě minuty později, když Jan Ohřál využili špatně zahraný offside systému Stěbořic a snižoval skóre – 2:1. V 35. minutě zahrával roh Michal Kokeš a Ondřej Šmalecopět hlavou po rohu zametl míč do brány – 3:1. V 40. minutě po přihrávce Michala Josefuse, zamířil svou střelu Jakub Fiedler k tyči hostující brány – 4:1. O minutu později vyzval Martin Fiedler do úniku svého bratra Jakuba a ten nezaváhal – 5:1. 

 Ve druhém poločase skóre zápasu utěšeně narůstalo. V 51. minutě po nahrávce Jakuba Fiedlera se prosadil Michal Josefus – 6:1. V 63. minutě byl úspěšný opět Michal Josefus, jehož střela doplula až do brány – 7:1. V 69. minutě zvyšoval už na 8:1 Roman Kokošek. Hned vzápětí Martin Jamnický vsítil pohodlně gól do prázdné branky, když mu míč jak na zlatém podnosu naservíroval Michal Josefus - 9:1. V 83. minutě završil hattrick Michal Josefus, když svým důrazem doklepl míč do sítě – 10:1. V 88. minutě utekl všem Jan Ohřál, a a míč zamířil k tyči - 10:2. Účet zápasu uzavřel v samém závěru po samostatné akci Roman Kokošek – 11:2. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): Jednoznačné utkání. Do stavu 2:1 hosté ještě kousali. Po třetím gólu v jejich síti se hosté úplně složili a góly jsme dávali už jen my.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): Domácí nás přehrávali úplně ve všem. V rychlosti, nasazení, kombinací. Do stavu 2:1 byl zápas vyrovnaný. Nás zlomil třetí a čtvrtý gól v naší síti. I když jsme o přestávce prostřídali, ta skóre narůstalo až do hrůzostrašných rozměrů. Gratuluji soupeři k takovým hráčům. Naši se z toho vysloveně podělali.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , O. Šumbera [-] (67. L. Burda [-] ) , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] (57. R. Kokošek [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (58. T. Král [-] ) , P. Vavrečka [-]

TJ Sokol Bělá
K. Badaj [-] - J. David [-] (46. M. Jäger [-] ) , Š. Machát [-] (60. P. Kubina [-] ) , M. Papšík [-] , A. Kropka [-] , J. Ohřál [-] , J. Demko [-] , M. Mikšaník [-] (64. J. Pekárek [-] ) , P. Vybrančík [-] (46. F. Šmatera [-] ) , H. Gvoždík [-] , D. David [-]

ŽK: 85. P. Kubina .
Hráči zápasu: M. Josefus , J. Fiedler , K. Havlásek - J. Ohřál .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: BUČEK Martin - TĚŽKÝ Michal, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.