4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urban sestřelil Hoštice


Branky


41. R. Urban , 44. K. Palkovič , 50. R. Urban (p.) , 67. R. Urban - 37. M. Slíž , 70. M. Thiemel
0

Jakartovice díky hattricku Urbana dokázaly porazit Malé Hoštice. Hoštice šly sice do vedení. Jakartovice do poloačasu skóre otočily. Ve druhé půli navýšily sve vedení na tříbrankové. Hoštice už jen snížily skóre zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se zpočátku hrál opatrný fotbal z obou stran. Žádné z mužstev se nehnalo příliš do útoku. Teprve v polovině prvního dějství se začaly rodit vyložené šance. Pokus hostujícího Jakuba Chřibka vytlačil na tyčku své branky Michal Janech. Za domácí ekpu spálili vyložené šance Radoslav Urban s Kristiánem Törökem. Do vedení šli hosté z Hoštic, když roh Martina Thiemela přetavil v branku Martin Slíž – 0:1. Domácí vyrovnali po rohu, když svou střelu z otočky nasměřoval do sítě Radoslav Urban – 1:1. Do kabin šly veseleji Jakartovice, když v 44. minutě zakončil svou parádní akci Kamil Palkovič – 2:1.

Na začátku druhé půle navýšily postupně Jakartovice dvěma góly svůj náskok. Nejprve proměnil v 50. minurě pokutový kop Radoslav Urban – 3:1. A svůj střelecký koncert završil a tím zkomlpetoval hattrick v 67. minutě – 4:1. Od této chvíle převzali taktovku hosté z Malých Hoštic. O tři minuty nádhernou střelou dokázali Masrtinem Thiemelem snížit a vykřesat tak jiskérku naděje – 4:2. Další šance však  zazdili Martin Slíž a Daniel Kašný. Domácí tak přivedli zápas do vítězného konce. V tabulce tak odksočily svému soupeři už o pět bodů.    

Zdroj foto: http://www.fotbalmh.cz/fotogalerie.php?g1=32&g2=181



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva): Díky hattricku Urbana jsme zápas dovedli do zaslouženého vítězného konce.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Gragyrčík (trenér): Ze začátku opatrné utkání. Sice jsme šli do vedení, ale domácí ještě do konce první půle skóre otočili. Pak jsme se snažili o vyrovnání, ale soupeř postupně navýšil ž na 4:1. My už jen snížili.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Holub [-] - A. Kreisl [-] (58. O. Šimon [-] ) , T. Kukol [-] - R. Urban [-] - M. Poštulka [-] , K. Török [-] (85. M. Sváček [-] ) , J. Pekárek [-] (46. D. Filip [-] ) , K. Palkovič [-] , M. Gaži [-] , D. Stanke [-] (69. L. Martinka [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Chřibek [-] , M. Slíž [-] , M. Staníček [-] (85. I. Xenitidis [-] ) , R. Blaga [-] , T. Wiltsch [-] (66. J. Grygarčík [-] ) , R. Blaga [-] , M. Thiemel [-] (77. O. Pavelka [-] ) , L. Pavelka [-] , M. Malohlava [-] , D. Kašný [-]

ŽK: 55. D. Filip .
Hráči zápasu: M. Janech , R. Urban - M. Staníček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - ČECH Zdeněk, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.