Brejky Stěbořic byly smrtelné


Branky


0

Hoštice ve svém posledním domácím zápase své fandy zarmoutily a Stěbořice jim daly pořádný výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hoštic přijelo mužstvo Stěbořic a opět vsadilo na rychlé brejky a tato taktika opět slavila stoprocentní úspěch. Do vedení se dostaly Stěbořice už v 5. minutě po samostatné akci Jakuba Fiedlera, který prošel přes půlku hřiště a zavěsil merunu do sítě – 0:1. V 23. minutě vysunul Ondřej Šmalec Michal Jamnického a ten s chladnou hlavou poslal balón podél brankáře Honky do sítě – 0:2. Další šance hostující ekipy zahodili Roman Kokošek a Jakub Fiedler. 

 

V 51. minutě propálil nadvakrát domácího gólmana k tyči Michal Jamnický – 0:3. O minutu později využil Erik Klinger přímý kop Jakuba Chříbka – 1:3. Hned vzápětí, ale David Burda vyslal do samostatného úniku Romana Kokoška a ten se nemýlil a hosté znovu vedli o tři branky – 1:4. V 81. minutě se zmocnil míče Martin Fiedler a proběhl s ním celé hřiště a zavěsil do brány – 1:5. V 85. minutě uklidil merunu přímo z rohu do kasy Filip Otipka  - 1:6. Stěbořice si výhrou zajistily druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Zápas to byl jednoznačný. Soupeř hrozil z rychlého přechodu do protiútoku. Mé mužstvo předvedlo strašný výkon.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): Hráli jsme slušný fotbal. Soupeř odpadl. Mohli jsme dát i více branek. Dneska nám chodily i dobře přihrávky. Uvidíme, zda se bude postupovat i z druhého místa.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] (85. J. Vlach [-] ) - J. Chřibek [-] , M. Slíž [-] (82. J. Bia [-] ) , M. Kokošek [-] , I. Xenitidis [-] , R. Blaga [-] , M. Malohlava [-] , E. Klinger [-] (73. A. Postulka [-] ) , V. Kopťák [-] , R. Blaga [-] (46. J. Grygarčík [-] ) , D. Kašný [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Holubec [-] , K. Havlásek [-] , O. Šumbera [-] (13. M. Jamnický [-] ) , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] (79. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] (50. F. Otipka [-] ) , M. Kokeš [-] (46. D. Burda [-] ) , L. Burda [-]

Hráči zápasu: K. Havlásek , J. Holubec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BUČEK Martin, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.