3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce nedovolily Litultovicím vsítit branku


Branky


23. F. Balda , 39. R. Kulaga , 90. R. Kulaga
0

Lazce v zápase s Litultovice potvrdily, že právem postupují do vyšší soutěže. Soupeře celkem hladce porazily tříbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Suchých Lazcích se hrál z obou stran pohodový zápas. V první části byla o něco dominantnější na hřišti domácí družina ze Suchých Lazců. Své šance za bezbrankového stavu zahodil dvakrát Vladimír Kožušník. Jednou se neprosadil proti hostujícímu gólmanovi Kamilu Janetzkému. Po druhé se jeho střela otřela o tyčku hostující kasy. Do vedení šla domácí letka ve 23. minutě po pěkné kombinační akci, na jejímž konci stál Filip Balda – 1:0. Druhou branku domácích vsítil ve 39. minutě po centru Lukáše Lence z pravé strany, který našel na vzdáleněkší tyččce Roberta Kulagu a ten byl neomylný – 2:0. 

 

Ve druhém polovině utkání chtěly Litultovice ještě něco s výsledkem udělat. Jejich snaha se však rozbíjela o pevnou domácí defenzívu. K největší šanci se dostali hosté asi deset minut před koncem, když střelu z přímého kopu vyrazil na roh domácí gólman Figura. Lazce hned vzápětí reagovaly bombou Stanislava Stuchlíka asi z třiceti metrů, kterou Janetzký jen s námahou vyrazil na roh. Domácí pak své vedení pojistili v samém závěru Robertem Kulagou, který zametl svou střelu ke vzdálenější tyči – 3:0 



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Jaroslav Laub (hrající trenér): Zápas byl z obou stran pohodový. Soupeři sice šlo o druhé místo. V prvním jsme byli lepším týmem. Ve druhém chtěly Litultovice zápas zvrátit, ale vyprodukovaly jen trestňák, který chytil náš brankář. Naše výhra je zasloužená. Klukům děkuji za celou sezónu.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Soupeři gratuluji k výhře a postupu, obojí si plně zasloužil. Nám nezbývá, než se poučit z chyb a nedostatků, které jsme po celou jarní část sezóny produkovali. Ještě bych chtěl doplnit poděkování všem rozhodčím za téměř bezchybné výkony ve všech našich jarních utkáních, s výjimkou jediného, toho ve Vřesině.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] (46. R. Figura [-] ) - F. Balda [-] , R. Kulaga [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , J. Laub [-] (82. R. Novák [-] ) , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , S. Stuchlík [-] , T. Herudek [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Pokorný [-] (77. K. Raida [-] ) , M. Bělaška [-] , M. Procházka [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , L. Haas [-] (70. O. Beníšek [-] ) , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

Hráči zápasu: R. Kulaga , R. Figura .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - DEDEK Vojtěch, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.