Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice otočily skóre ve druhém dějství


Branky


0

Vyrovnaná partie se hrála ve Vávrovicích. Hosté sice po poločasu vedli 1:2. Vávrovice, ale dokázaly skóre otočit a zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrála se vyrovnaná partie se šťastným koncem pro Vávrovice. Už  ve druhé minutě zahrál Aleš Gebauer špatnou malou domů, ze které Budišov vybojoval roh a z následného rohu šel vedení, když se po rohu vyboxovaný míč odrazil k Janu Němečkovi, který ho pohotově umístil do vávrovické brány – 0:1. Vávrovice vyrovnaly o deset minut později, když přesnou přihrávku Jakuba Skalíka využil v pohodě Filip Mrusek, jenž míč zametl do sítě – 1:1. Hosté však ještě do poločasu strhli vedení na svou stranu, když nahrávku Petra Olejáka v 25. minutě zasunul pohodlně do brány Martin Pražák – 1:2. navíc ten samý hráč do konce poločasu zpravé strany rozezvučel svou střelou tyč domácí svatyně. 

 

Ve druhé polovině utkání se Vávrovicím povedl dokonalý obrat ve skóre. V 51. minutě se nepovedená střela Jana Lichovníka dostala ke Davidu Křížovi, a ten zkušeně vyrovnal skóre utkání – 2:2. V 70. minutě zahodil Martin Pražák samostatný nájezd. O pět minut budišovský Pavel Pizur opět zaváhav tváří v tvář brankáři Košárkovki. Za Vávrovice se do zajímavé šance dostal střídající Jan Schneider. Rozhodující moment zápasu přišel v 86. minutě, když střídající Daniel Klein využil chyby budišovského Miroslava Marka a svým důrazem doslova propasíroval balón do hostující klece – 3:2. 

 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Hned zkraje jsme prohrávali, ale dokázali jsme vyrovnat. Hosté však ještě do přestávky se ujali vedení. Ve druhé části jsme bojovností skóre otočili, a proto bych chtěl za hráče zápasu nominovat celý tým. Zápas to byl sice spíše remízový, ale my se štěstím vyhráli.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Bohužel lepší prohrává, ale hraje se na góly. Když ale nedáte tři vyložené šance, tak nemůžete vyhrát. Navíc jsme inkasovali branky po našich chybách v obraně.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - M. Schoppik [-] (75. R. Schreiber [-] ) , J. Štencek [-] (46. J. Morbitzer [-] ) , A. Gebauer [-] , J. Schneider [-] - J. Lichovník [-] , D. Galvas [-] (75. D. Klein [-] ) , J. Morisch [-] , D. Kříž [-] - F. Mrusek [-] (89. J. Chryczyk [-] ) , J. Skalík [-] -

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] , J. Vondrouš [-] - P. Oleják [-] , J. Němeček [-] , F. Pražák [-] (77. P. Schilder [-] ) , P. Pizur [-] , M. Pražák [-] - O. Veliký [-] (64. L. Čonka [-] )

ŽK: 83. R. Schreiber .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - PIVOVARČÍK Miroslav, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.