Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice výkonem nenadchly


Branky


0

I když výsledek by mohl napovídat, že se jednalo o jasnou záležitost, tak herně Hněvošice nepřesvědčily. Rychle se ujaly vedení, ale hned vzápětí hosté snížili a měli více ze hry. Hněvošice však ještě před přestávkou navýšily své vedení zpátky na dvoubrankové. Ve druhé polovině byla Závada půlhodiny lepším týmem, ale nepodařilo se ji vsítit branku. Domácí pak ještě gólem v samém závěru upravili na konečných 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Hněvošice hostily na svém domovském pažitu Závadu a začátek utkání patřil jim. Už v 5. minutě využil chybu v rozehrávce hněvošický Zdeněk Vrána, který přesně nahrál Romanu Gargošovi, který už neměl problém propálit závadského brankáře Krajíčka - 1:0. O tři minuty později rozehrál rychlý aut René Buchta a Josef Novák přeloboval závadského brankáře - 2:0. V 10. minutě se po samostatné akci a střele do protipohybu brankáře Lukáše Hartmanna snížil Lukáš Staňo - 2:1. Závada toužila po vyrovnání, a málem se to povedlo Janu Cigánovi, který se však ve své šanci neprosadil. V 37. minutě utekl po pravé straně hněvošický Patrik Stříbný a z jeho přihrávky vstřelil třetí branku Roman Ševior - 3:1.

 

Druhý poločas začal soubor ze Závady aktivně, a vytvořil si převahu. Aktivní byl hlavně Lukáš Staňo, V další šanci se zjevil Jan Cigán, který bohužel netrefil ze tří metrů domácí svatyni. Hněvošice také nehrály jen na udržení výsledku, vyrážely do rychlých kontrů. V 57. minutě hlavičkoval po rohu Roman Ševior těsně nad bránu. V 78. minutě zase vychytal Patrika Stříbného brankář Krajíček. V 87. minutě uzavřel skóre zápasu Roman Gargoš, který využil zmatku v hostujícím pokutovém území a střelou ze hranice pokutového území nedal brankáři Krajíčkovi šanci. Hněvošice už mají po výhře v čele tabulky sedmi bodový náskok, ale předvednou hrou moc nepřesvědčily, protože Závada podala velmi dobrý výkon a její problém tkvěl v tom, že nedávala branky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Nám se povedl úvod a vedli jsme brzy o dvě branky. Pak jsme se ukolébali a nechali jsme hrát hosty. Soupeř nás hodně přehrával a my jsme herně nepředvedly nic. vyhráli jsme jen proto, že jsme dali čtyři branky a soupeř jen jednu.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Vstup měla lepší domácí družina a ujala se vedení 2:0. My pak rychle korigovali na 2:1 a hrál se vyrovnaný zápas. Bohužel před přestávkou nám daly Hněvošice třetí branku. Ve druhém dějství jsme domácí na půlhodiny přitlačili, ale opět bez gólového efektu. Ve finále jsme inkasovali ještě třetí branku.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - J. Harazim [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , M. Stříbný [-] (82. B. Cojg [-] ) , P. Latka [-] (65. M. Kotzián [-] ) - P. Ševior [-] , J. Novák [-] (88. D. Kotzián [-] ) , Z. Vrána [-] (74. M. Schlehofer [-] ) - P. Stříbrný [-] , R. Gargoš [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Náwrath [-] , L. Staňo [-] , J. Boček [-] , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] , J. Cigán [-] , J. Lébl [-] (77. D. Tomaka [-] ) , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-] , J. Polák [-]

ŽK: 70. M. Stříbný .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HARTMAN Stanislav (N), CHŘÍBEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.