Góly padaly jen v první půli


Branky


10. D. Pavelek , 36. J. Stupka - 45. J. Zima
0

Dobroslavice v prvním poločase svého soupeře z Budišovic přitlačily a ujaly se vedení 2:0. Budišovice zápas zdramatizovaly před odchodem na přestávku. Ve druhém už byli hosté lepší, ale srovnat se jim nepodařilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice na svém pažitu přivítaly nevyzpytatelný celek z Budišovic. Pokud chtěli domácí dohrávat sezónu v klidu, tak jim povinnost velela tento zápas vyhrát. Taky k tomu tak přistoupili a hned od začátku začali Budišovice jasně přehrávat. Už v 10. minutě se Dobroslavice ujaly zaslouženého vedení, když centr z boku uklidil zkušeně do sítě David Pavelek - 1:0. V následném průběhu promarnila domácí družina dva samostatné nájezdy. V jednom selhal Tomáš Pučan. Ve druhém vychytal Daniela Tůmu brankář Karel Foldyna. Druhého úspěchu se dočkali domácí v 36. minutě, když dostal přesnou přihrávku za obranu Jan Stupka a s přehledem zasunul míč do sítě - 2:0. Kaňku na výkonu domácích prvním poločase udělalo snížení hostů, které přišlo v samém závěru, když dostal míč za obranu Jaromír Zima ml. a procedil míč skrze nohy brankáře Jana Osmančíka - 2:1. 

 

Ve druhé půli se obraz hry změnil o stoosmdesát stupňů. Budišovice prostřídaly a celý druhý poločas se nesl v jejich režii. Budišovice domácí přimkly k jejich pokutovém území, ale nic extra vyloženého si ale nevypracovaly. Dostali se pouze k hlavičce Ondřeje Gelnara, která mířila jen těsně vedle tyčky domácí svatyně. V další šanci zaváhal tváři v tvář domácímu strážci svatyně Osmančíkovi Jaromír Zima ml. Domácí si připsali tři cenné body, které je vzdálily od pásma sestupu na bezpečných deset bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): V prvním dějství jsme byli lepší a mohli dát více než dva góly. Ve druhém už byl lepší soupeř, ale neměl loženky.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Domácí se ujali vedení 2:0, a byli lepším týmem. Podržel nás brankář. My vyrovnali na konci poločasu. Ve druhém poločase jsme prostřídali a vypadalo to jinak. Domácí jsme tlačili. Na remízu jsme ve druhém dějství měli.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Pavelek [-] , M. Lišaník [-] , D. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , P. Lukáš [-] , D. Tůma [-] (85. P. Tůma [-] ) - M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] - -

TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - M. Honěk [-] , P. Hudeček [-] , J. Zima [-] , A. Mikovský [-] , R. Kubánek [-] , T. Žywiak [-] , O. Gelnar [-] , M. Zajíc [-] , T. Halfar [-] , T. Musial [-] (46. R. Popek [-] )

ŽK: 83. O. Gelnar .
Hráči zápasu: M. Lišaník - K. Foldyna .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KNOPP Martin (N), GELNAR Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.