Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice strhly výhru na svou stranu ve druhém dějství


Branky


0

Sudice byly v prvním dějství o něco lepším týmem, ale vytěžil z toho jen jednu branku a poločas skončil nerozhodným stavem. Ve druhém dějství daly Hněvošice rychlé dvě branky a náskok si již s přehledem pohlídaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první dějství měla mírnou převahu hostující družina ze Sudic. Hned v samém počátku se zjevil aám před brankářem sudický Petr Kubjatko, ale napálil pouze hostujícího brankáře Lukáše Hartmanna. Ve 12. minutě zahrával standardní situaci ze strany Tomáš Zips. Míč propadl až k Petru Kubjatkovi, který ho napálil asi ze tří metrů do branky - 0:1. Hned vzápětí rozetřáslá tvrdá střela Petra Kubjatka z malého vápna domácím břevnem. Hněvošice se dostali ke slovu až v 23. minutě, když po rohu Patrika Stříbného hlavičku Romana Gargoše zblokovala sudická obrana na roh. V 32. minutě se Hněvošice dočkaly srovnání, když přímý kop Reného Buchty za přispění hostujícího obránce skončil za zády gólmana Jiřího Plachtzika - 1:1. Těsně před odchodem do kabin ještě rozevučela břevno dalekonosná střela sudického Michala Kryštofa. O chvíli později hostující Tomáš Riemel přestřelil branku domácích.

 

Ve druhé části už byly Hněvošice lepším týmem a svou převahu vyjádřily dvěma góly v hostující síti. V 47. minutě zahrával Pawel Cojg trestný kop, a hlavička Pavla Ševiora mířila jen těsně nad hostující branku. V 51. minutě už byli domácí úspěšnější. Přímý kop Reného Buchty našel Radka Buchtu, který svou střelu nasmeřoval pod víko hostující branky - 2:1. O šest minut později zachytil Roman Ševior v hostujícímm vápně špatnou rozehrávku hostující obrany. Jeho střelu ještě brankář Plachtzik dokázal vyrazit, ale na dorážku Patrika Stříbného už nestačil - 3:1. V 73. minutě utekl po pravé straně Roman Gargoš, jenž našel Reného Buchtu, jehož střela mířila těsně nad. V 78. minutě se po druhé žluté kartě nechal vyloučit hostujcí Michal Pitra. V 83. minutě ještě zlikvidoval šanci Romana Gargoše brankář Plachtzik. Obdobně vychytal sudický brankář o tři minuty později střídajícího Bartosze Cojga. Hněvošice si výhrou pojistily vedení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): V první půli byly lepším týmem Sudice. Měly spoustu šancí a byly fotbalovější. Největší problém na dělalo duo Kubjatko a Havranke. Naštěstí skončila první půle nerozhodně. Ve druhé se nám podařil vsítit druhý gól a pak hned třetí pojišťující branku. Pak jsme si už vydřenou výhru pohlídali.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí, kapitán): První půle byla vyrovnaná. My byli o trošku lepším týmem. Měli jsme tři obrovské šance, z nichž jsme jednu proměnili. Ve druhém dějství už byly Hněvošice lepším týmem. Postupně dali na 2:1 a pak na 3:1. Po červené kartě našeho Pitry už nebylo co řešit.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Latka [-] (24. J. Harazim [-] ) , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , R. Buchta [-] - R. Ševior [-] , J. Novák [-] (73. M. Stříbný [-] ) , P. Ševior [-] , P. Cojg [-] (80. M. Schlehofer [-] ) - R. Gargoš [-] (88. D. Kotzián [-] ) , P. Stříbrný [-] (85. B. Cojg [-] )

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - L. Kartous [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-] (66. M. Zeman [-] ) - T. Riemel [-] , L. Hlaváč [-] (86. V. Kryštof [-] ) , A. Schwenzner [-] , T. Zips [-] - D. Havranke [-] , P. Kubjatko [-]

ŽK: 17. R. Buchta , 62. P. Stříbrný - 19. A. Schwenzner , 31. M. Kryštof , 38. M. Pitra . ČK: 78. M. Pitra .
Hráči zápasu: L. Hartmann , R. Buchta - J. Plachtzik .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HEIM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.