4:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice nadále tápou


Branky


24. O. Gelnar , 40. M. Zajíc , 68. M. Zajíc , 72. M. Zajíc - 68. J. Černý , 70. P. Ferenc
0

Budišovice během první půle utekly favoritovi ze Služovic o dvě branky. ve druhé půli Služovice vždycky když snížily na rozdíl jedné branky, tak Budišovice okamžitě odpověděly a výhru si vzít nenechaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice v neděli zavítaly na půdu do Budišovic, které opět dokázaly, jak nepříjemným a kousavým soupeřem doma jsou. Hosté se zpočátku dostali k několika střelám, ale ty domácího brankáře Karla Foldynu ohrozit nedokázaly. Nepřesně mířil Waldemar Hnida. Střed branky trefil pouze Tomasz Borecki. Projektyl Vladana Cimingy u své pravé tyče zneškodnil gólman Foldyna. V 24. minutě se domácí Budišovice ujaly vedení, když nákop z pravé strany dorazil do sítě Ondřel Gelnar - 1:0. Do dvoubrankového vedení poslal družinu trenéra Zimy Miroslav Zajíc, který se nejlépe zorientoval ve skrumáží a míč umístil do hostující sítě - 2:0.

 

Ve druhé části už byly Služovice lepším týmem. Domácí však na jakékoliv jejich snížení měli vždy okamžitou odpověď. V 47.minutě pokus Adama Rothera zablokovala domácí obrana. O pět minut později neuznal gól Vladana Cimingy rozhodčí pro offside. V 57. minutě vysunul Vladan Ciminga Martina Kremsera, který přeloboval domácího brankáře i s brankou. V 68. minutě šel Jaroslav Černý po levé straně a samostatný únik zakončil střelou do sítě - 2:1. Domácí kontrovali hned vzápětí, když zpoza šestnáctky umístil svou střelu do sítě střelecky agilní Miroslav Zajíc - 3:1. V 70. minutě vysunul Waldemar Hnida do české uličky Patrika Ference a ten znovu snižoval na rozdíl jediné branky - 3:2. V 72. minutě navýšil krásnou střelou pod vinkl vedení domácích Miroslav Zajíc, který tak završil svůj hattrick - 4:2. Služovice pak měly až do konce utkání převahu, ale k žádné šanci se už nedostaly a zápas tak skončil výhrou domácí družiny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (trenér): Služovice v první půli nekousaly. Byli jsme lepší a šli jsme do vedení 2:0. Ve druhé jsme na každé soupeřovo snížení okamžitě zareagovali. Soupeř začal ale nepříjemně kousat a vrhl se do útoku. Byl hodně nepříjemný, ale my výhru udrželi.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí): První půle byla vcelku vyrovnaná. Dostali jsme dva hodně laciné góly. Ve druhé jsme byli jednoznačně lepší. Měli jsme i spoustu šancí, které se bohužel nedařilo proměňovat. Když se nám podařilo snížit, tak jsme okamžitě inkasovali. Ke konci jsme měli tlak, ale bez šancí.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - M. Polomský [-] , P. Hudeček [-] , J. Kotala [-] (58. T. Žywiak [-] ) , R. Kubánek [-] , M. Zajíc [-] , O. Gelnar [-] (71. I. Gelnar [-] ) , L. Pavelka [-] , T. Halfar [-] (88. T. Musial [-] ) , A. Mikovský [-] , P. Žůrek [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kostřiba [-] , A. Rother [-] (58. P. Ferenc [-] ) , M. Polhoš [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] - M. Kremser [-] (72. D. Vitásek [-] ) , M. Wójcicki [-] (58. P. Weczerek [-] ) - V. Ciminga [-] , T. Borecki [-] (46. J. Černý [-] ) - W. Hnida [-]

ŽK: 35. J. Kotala , 50. P. Žůrek , 79. M. Zajíc .
Hráči zápasu: M. Zajíc - V. Ciminga .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - HALFAR Jiří (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.