Závada vydolovala výhru v Dobroslavicích


Branky


0

V Dobroslavicích se hrál vyrovnaný fotbal. V prvním dějství byla lepší domácí ekipa. Ve druhém se ujala Závada vedení, které udržela až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada zavítala v sobotu do Dobroslavic. Oba týmy chtěly napravit zaváhání z minulého zápasu. Domácí Dobroslavice si se začátku utkání vytvořily mírnou převahu. Byly rychlejší a důraznější. V dvou šancích domácích podržle hosty jejich brankář Petr Krajíček. Když už na míč nedosáhl, tak ho zastoupilo břevno jeho branky. Závada se dostala k útoku až ke konci prvního poločasu, ale Martin Janík hlavičkoval jen těsně vedle dobroslavické svatyně.Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Druhou půli už začala Závada aktivněji. V 48. minutě přistál míč na hlavě Vojtěcha Persicha, ale balón mířil jen těsně nad domácí branku. Dobroslavice se snažily útočit, otevíraly obranu, protože chtěly vyhrát. Závada toho bezezbytku využila v 58. minutě, když po levé straně utekl Michal Balon, naservíroval míč jak na zlatém podnosu před branku Martinu Janíkoví míč nasměřoval za záda domácího brankáře Osmančíka - 0:1. Závada po gólu ožila, přidala na důrazu, a využívala každou možnost k rychlému protiútoku. V něm se ocitl Martin Janík, který obešel i gólmana Osmančíka, přihrál před branku Jiřímu Léblovi, toho ale při dorážce vracející se brankář vychytal a míč vyrazil. V 75. minutě mířil trestný kop Aleše Dihela do pravého horního rohu dobroslavické branky. Brankář Osmančík robinzonádou střelu vyrazil na roh. Před koncem se ještě mohl prosadit Vojtěch Persich, ale ani on brankáře Osmančíka nedokázal překonat. Na druhé straně stála jistota jménem Petr Krajíček, který za svá záda nic nepustil, a tak Závada si dokázala tak už tři body udržet

 

foto zdroj: Dušan Knopp



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Bramboračka z obou stran. Nepěkný zápas. my jsme dostali branku po chybě našich obránců. Není moc co hodnotit.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): V první půli byly domácí lepším týmem. Měli více ze hry. Vypracovali si i několik šancí a nastřelili břevno. Nám zachytal dobře brankář Krajíček. Od druhé půle jsme začali hrát svou hru a přidali jsme na důrazu. Postupně šel náš výkon nahoru a dokázali jsme vsítit i branku a zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Pavelek [-] (63. T. Boček [-] ) , M. Lišaník [-] , D. Vujtík [-] - M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] - J. Klekner [-] (28. R. Kubesa [-] ) -

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Janík [-] , J. Lébl [-] (79. J. Cigán [-] ) , V. Persich [-] (90. D. Vitásek [-] ) , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] , M. Balon [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-] , J. Polák [-]

ŽK: 47. J. Stupka - 15. A. Dihel , 20. R. Vitásek , 72. M. Balon .
Hráči zápasu: M. Janík , P. Krajíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KNOPP Martin (N), CHŘÍBEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.