3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice těsně porazily Závadu


Branky


0

V prvním dějství byly Služovice lepším týmem a zaslouženě se ujala dvoubrankového vedení. Když vsítily Služovice na počátku druhé půle třetí branku zdálo se být rozhodnuto. Závada však velmi rychle snížila na rozdíl jedné branky a až do konce se musel lídr tabulky obávat o výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na půdu vedoucích Služovic zavítal nováček ze Závady. První poločas byla lepší domácí družina. Ta se ujala vedení, když trestný kop Waldemara Hnidy dorazil nohou za záda brankáře Tomasz Borecki - 1:0. V 15. minutě zamířila střela Martina Kremsera pouze do středu hostujcí branky. Hosté odpověděli projektylem Jaroslava Náwratha, který zamířil těsně nad domácí branku. Dokonce dvakrát ohrozil domácího brankáře Mateusze Brzezného Daniel Gryz, ale ani v jednom případě nebyl úspěšný. Závěr první půle však opět patřil domácím, když si Tomasz Borecki zaběhl za obranu a z boku pokořil hostujícího brankáře Petra Krajíčka - 2:0.

Začátek druhé půle opět patřil domácí družině ze Služovic. V 48. minutě po rohu Martina Polhoše se nejvíce vyšrouboval do vzduchu Vladan Ciminga a svou hlavičku nasměřoval do sítě - 3:0. O dvě minuty později uvolnil Vladan Ciminga Martina Kremsera a ten pálil těsně vedle hostující svatyně. Závada však nehodila flintu do žita. V 55. minutě našel svou milimetrovou přihrávkou Aleš Dihel hrajícího trenéra Jiřího Lébla, který v poklidu skóroval - 3:1. O sedm minut později proběhl Jaroslav Náwrath domácí obranou jako nůž máslem a nahrál míč před prázdnou branku Jiřímu Léblovi, který snížoval už na rozdíl jediné branky - 3:2. A bylo opět o co hrát. Začal se hrát otevřený a běhavý fotbal, když obě družiny si vypracovaly nějaké šance, které však nedokázala ani jedna z nich proměnit. Služovice tak těsnou výhru udržely.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Pavel Pardy (vedoucí týmu): Vydřené a zasloužené vítězství. Za stavu 3:0 jsme polevili a soupeř dokázal zmírnit stav a jsme rádi, že jsme to ukopali.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): V první půli se hrál vyrovnaný zápas. Služovice byly efektivnější v koncovce. Začali jsme hrát až za stavu 3:0. Snížili jsme. Škoda, že jsme nedokázali srovnat.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kostřiba [-] , V. Kremser [-] , M. Polhoš [-] , A. Rother [-] , A. Ciminga [-] - V. Ciminga [-] , M. Kremser [-] - T. Borecki [-] - J. Míška [-] , W. Hnida [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Janík [-] , V. Ritnošík [-] (65. D. Kubiš [-] ) , J. Lébl [-] (85. J. Cigán [-] ) , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-] , J. Polák [-]

ŽK: 44. W. Hnida - 56. J. Polák .
Hráči zápasu: T. Borecki - J. Náwrath , J. Lébl , D. Gryz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - GOGA Vladan (N), ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.