T. Rataj 14.
1:3
(1:0)
61. P. Cigán
80. M. Šramel (p.)
87. A. Barč
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice obrátily skóre zápasu ve druhé části


Branky


14. T. Rataj - 61. P. Cigán , 80. M. Šramel (p.) , 87. A. Barč
0

V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie, když do vedení šly domácí Bolatice. Ve druhé části už taktovku pevně třímaly Bohuslavice a třemi brankami otočily skóre ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrála relativně vyrovnaná partie z obou stran. Přece jen trochu více ze hry měla domácí družina z Bolatic. Ta také šla do vedení, když po trestném kopu vypadl míč z rukou bohuslavického brankáře Marcela Maňáka, a pohotový Tomáš Rataj napálil míč do brány - 1:0. V další šanci zaváhal bolatický Tomáš Sněhota, který nevyužil samostatný nájezd. Hosté z Bohuslavice se k žadné vyložené šanci během prvního poločasu nedostaly.

Ve druhé půli Bolaticím došly síly a hosté je začali naprosto přehrávat. Domácí se dostali za půlu tak dvakrát třikrát. Jinak se hra odehrávala převážně na jejich polovině. Zaslouženého vyrovnání se rezervní tým z Bohuslavic dočkal v 61. minutě, když se odražený míč bolatickým obráncem dostal k Petrovi Cigánovi a ten ho z první poslal do sítě - 1:1. V 80. minutě byla za hraní rukou v pokutovém území nařízená penalta proti domácí družině. Tu s naprostým přehledem proměnil Michal Šramel - 1:2. Definitivní tečku za zápasem udělal Aleš Barč, který dostal krásný míč za obranu, položil si domácího brankáře Pavla Dudu a pohodlně do prázdné branky pojistil tři body hostů - 1:3. Bohuslavice si tak připsaly důležité tři venkovní body.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): V první půli jsme hráli a měli převahu. Taky jsme dali vedoucí branku. Ve druhé jsme naprosto odpadli. Hosté nás přehráli a po našich chybách v obraně otočili skóre zápasu a zaslouženě vyhráli.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): V první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Dostali jsme sporný gól. Ve druhé půli jsme už dominovali. Domácí byli snad dvakrát za půlkou. My jsme skóre otočili a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - K. Rataj [-] (26. D. Macura [-] ) , P. Boček [-] , F. Kocián [-] , P. Pašek [-] (72. P. Tomšů [-] ) , T. Rataj [-] (57. P. Nawrath [-] ) , V. Hrubý [-] (80. J. Krettek [-] ) , D. Sněhota [-] , V. Duda [-] , R. Ceplý [-] , T. Sněhota [-]

SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - M. Breuer [-] , V. Mička [-] , A. Barč [-] , L. Kušnír [-] , J. Krupa [-] , P. Cigán [-] , M. Šramel [-] , T. Hruška [-] , V. Janoš [-] , T. Král [-] (46. I. Dominik [-] )

ŽK: 33. M. Breuer , 51. L. Kušnír . ČK: 80. P. Tomšů .
Hráči zápasu: V. Duda - V. Janoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - JARZAB Jaroslav (N), KRETEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.