Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice otočily až v samém závěru


Branky


0

Do Sudic přijel velmi houževnatý soupeř z Budišovic. Ještě dvacet minut před koncem vedly Budišovice 2:1. Skvělým finišem a dvěma góly Petra Kubjatka otočily Sudice skóre zápasu na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice v tomto zápase potvrdily, že se jim na domácím trávníku daří. Vítězství to však bylo velmi vydřené. Hned na počátku se zranil budišovický stoper Aleš Mikovský a na hřiště přišel místo něj Petr Hudeček. Průběh zápasu v první dějství byl velice vyrovnaný. Do vedení šly Budišovice, když v 26. minutě se po standardce přímo z voleje prosadil střídající Petr Hudeček - 0:1. Domácí srovnali krok v 38. minuttě, když přetažený centr Michala Kryštofa umístil do prázdné branky Tomáš Riemel - 1:1. Do konce první půle se již nic významného nestalo. 

Ve druhé půli přibližne do sedmdesáté minuty se jednalo o vyrovnanou partii. Do vedení se znovu dostali hosté z Budišovic, když se ze standardní situace s pomocí terénu trefil Miroslav Polomský - 1:1. Hosté neměli však nikoho na střídání a postupně jim začali docházet síly a domácí do nich začali bušit. Postupně zahodil své velké šance Pavel Baránek a David Havranke. V 78. minutě se Sudice dočkaly vyrovnání, když se po rohu Pavla Baránka, střelecky prosadil z osmnácti metrů Petr Kubjatko - 2:2. Rozhodující trefu si schoval Petr Kubjatko na 84. minutu a to se svous třelu asi z dvaceti metrů nasměroval do sítě - 3:2. Sudice pak už výhru ubránily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (hráč): První poločas byl hodně vyrovnaný a taky skončil zaslouženou remízou. Ve druhé půli jsme už byli lepším týmem, ale Budišovice vsítily branku a ještě dvacet minut před koncem vedly. Pak jsme však vystupňovaly tlak a skóre obrátili.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (trenér): Hned na začátku se nám zranil náš stoper, a my už neměli žádného hráče na střídání. Až do 70. minuty jsme vedli a došli nám síly a soupeř strhl výhru na svou stranu.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - M. Kryštof [-] (61. R. Molnár [-] ) , M. Pitra [-] (87. J. Havala [-] ) , R. Němec [-] , L. Kartous [-] - P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , M. Kubeša [-] , T. Zips [-] - D. Havranke [-] , P. Kubjatko [-]

TJ Sokol Budišovice
R. Kotala [-] - M. Polomský [-] , T. Musial [-] , J. Kotala [-] , R. Kubánek [-] , M. Zajíc [-] , T. Žywiak [-] , L. Pavelka [-] , T. Halfar [-] , A. Mikovský [-] (4. P. Hudeček [-] ) , P. Žůrek [-]

Hráči zápasu: P. Kubjatko .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - MOLNÁR Radim (N), HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.