2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov udolal vedoucí Služovice


Branky


0

Vedoucí Služovice se přesvědčily, že se z Komárova vozí body velmi těžko. Sice šly do vedení. Komárov vyrovnal z penalty nařízené za ruku služovického hráče. Od této chvíle hrály Služovice o desíti. Komárov pak ještě do poločasu vsítil rozhodující druhou branku. Ve druhé půli už žádna družina branku nevsítila a Komárov opět na svém hřišti body neztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání byli aktivnější hosté se Služovic. Byli více na balónu, a jejich tlak vygradoval v 18. minutě, když trestný kop Miroslawa Wójcického prodloužl hlavou do sítě Tomasz Borecki - 0:1. O dvě minuty později přišel kličový okamžik střetnutí, když střela po přímém kopu Jana Nováka prošla až na brankovou čárku, kde rukou odvrátil míč do bezpečí Miroslaw Wójcicki. Nasledovala červená karta pro služovického hráče a nařízení penalty pro domácí tým, kterou s naprostým klidem proměnil Michal Hřivnáč - 1:1. V následujícím průběhu hry měli více ze hry domácí borci z Komárova. Jejich největší šanci spálil Jaromír Ryboň, jenž svou hlavičku nasměřoval do břevna hostující svatyně. Hosté odpověděli slabou střelou Martina Kremsera. V 45. minutě se uvolnil komárovský Josef Kubesa, jehož centr zužitkoval Michal Šubert - 2:1.

Ve druhé půli se snažil Komárov vsítit rozhodující branku, která by přinesla do jejich řad patřičný klid. Moc se jim to však nedařilo, neboť hosté kousali i v deseti hráčich na hřišti. O čemž svědčí střely Vojtěcha Kremsera a Vladana Cimingy, které však branku minuly. Za domácí spálil šanci Ondřej Surový, kterého vychytal gólman hostí. V 75. minutě zlikvidoval velkou šanci Michalu Hřivnáčovi služovický brankář Mateusz Brzezny. Definitivní tečku za utkáním mohl udělat domácí Jan Tůma, ale na gólmana Brzezného nevyzrál. Zápas tak dospěl k těsnému vítězství Komárova. 



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): Zápas začal minutou ticha, při které jsme uctili dva naše skalní fandy, kteří nás během zimní přestávky opustili a to pana Milan Měch a Štěpán Novák. Pak už začal zápas. Do sestavy se nám vrátil z Oldřišova Rádek. Zpočátku jsme se rozjížděli pomalu a hosté byli aktivnější. Nemohli jsme se dostat do tempa. Paradoxně nás nakopl jejich vedoucí gól. Pak jsme převzali hru, což vygradovalo našim prvním gólem z penalty, poté co soupeř zahrál rukou v jasné šanci. Hosté poté hráli o deseti. My přidali na konci poločasu druhou branku, čímž jsme se uklidnili. Do druhé půle jsme šli s tím, že dáme uklidňující branku, což se nám bohužel nepodařilo. Byl to spíše bojovný a nervózní zápas se šťastným koncem pro nás. Mrzí mě, že hráči hostí přifilmovávali své fauly.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Měli jsme velké problémy se sestavou. Navíc jsme od dvacáté minuty hráli jen o desíti lidech. I tak jsme to jakž, takž zvládli. O výsledku rozhodly dva momenty, a to obdržený druhý gól a neodpískaná penalta v náš prospěch v první půli.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - R. Tůma [-] , O. Surový [-] , M. Zapletal [-] , J. Ryboň [-] - J. Novák [-] (55. P. Lyko [-] ) , J. Kubesa [-] (86. J. Tůma [-] ) , M. Hřivnáč [-] - L. Žůrek [-] , M. Šubert [-] - M. Rádek [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kostřiba [-] , A. Ciminga [-] , A. Rother [-] , M. Polhoš [-] - V. Ciminga [-] , M. Kremser [-] , P. Ferenc [-] , M. Wójcicki [-] (51. V. Kremser [-] ) - D. Vitásek [-] (65. R. Tománek [-] ) , T. Borecki [-] (65. P. Weczerek [-] )

ŽK: 24. L. Žůrek , 75. M. Rádek , 85. J. Ryboň - 29. A. Rother , 39. M. Kostřiba , 57. M. Kremser . ČK: 20. M. Wójcicki .
Hráči zápasu: M. Hřivnáč , M. Rádek - V. Ciminga .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - KERLIN Lukáš (N), MICHALČÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.