Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov se strachoval o výhru až do poslední chvíle


Branky


0

Komárov měl raketový start do zápasu a brzy vedl 3:0. Hosté však velmi brzy snížili, a ve druhé půli korigovali na rozdíl jediné branky. Komárov nakonec horkotěžko dovedl zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov měl skutku snový start do zápasu. Ve 3. minutě sice David Havranke vystrašil komárovského brankáře Pelce, ale pak se už dostal ke slovu Komárov. V 6. minutě vyslal z vlastní poloviny Michal Rádek dlouhý balón na Ondřeje Surového, který mazácky přehodil vybíhajícího brankáře Plachtzika - 1:0. V 11. minutě zahrával Josef Kubesa přímý volný kop. Jeho střela vypadla brankáři Plachtzikovi z rukavic a dokutálela se za brankovou čáru - 2:0. V té samé minutě vyslal Michal Šubert za obranu Ondřeje Surového, který špičkou kopačky podél brankáře umístil míč do sítě - 3:0. Hosté se však z šoku velmi rychle vzpamatovali a byli lepším týmem. Začali hrozit hlavně ze standardek, které však komárovská obrana v čele s brankářem Pelcem odvrátila. Ve 20. minutě se ale k odraženému míč dostal sudický David Havranke, a na jeho střelu se brankář Pelc natahoval marně - 3:1. V 40. minutě se dostaly Sudice k vyložené šanci, ale jejich střelu zázračně vyrazil na roh Pelc.

 

Hned zpočátku druhé půle si Sudice vypracovaly několik šancí. Střelu z 50. minuty vytáhl na roh Pelc. Stejně dopadl i přímý volný kop o něco později, kdy se opět zaskvěl Pelc. V 64. minutě však závahál domácí hráč Marcel Zapletal, kterému propadl dlouhý aut, který se dostal až K Davidu Havrankemu a ten uklidl míč do sítě - 3:2. V další šanci však Havranke svůj hattrick nezkompletoval. V následné šanci nepropálil sudický hráč Pelce z osmi metrů. Hosté sahali po bodech, ale domácí obrana v čele s výborně chytajícím Pelcem, který dochytával utkání po zranění silou vůle, vše vyřešila na jedničku a udržela výhru.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): Zápas jsme začali suprově. V 11. minutě jsme už vedli 3:0, což z nás nikdo nečekal. Posléze jsme se z hřiště vytratili, až na pár nebezpečných situací. Hosté převzali iniciativu hry a byli lepším týmem a nezasloužili si prohrát. Dnes nám chybělo pět hráčů základní sestavy, ale i tak jsme to zvládli a získali tři důležité body.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Vyrovnaný zápas, ve kterém byl chvilku lepší Komárov, chvilku jsme byli lepším týmem my. Soupeř dal o jednu branku navíc, a proto vyhrál.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Rádek [-] , O. Surový [-] , M. Zapletal [-] - J. Novák [-] , J. Kubesa [-] , J. Srubek [-] - J. Tůma [-] , P. Lyko [-] , M. Šubert [-] - L. Kerlin [-]

TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - P. Kubjatko [-] , M. Kryštof [-] , M. Pitra [-] - V. Kryštof [-] , M. Kubeša [-] (46. M. Zeman [-] ) , T. Riemel [-] , T. Zips [-] - P. Baránek [-] , D. Havranke [-] , L. Hlaváč [-]

Hráči zápasu: P. Pelc , O. Surový - D. Havranke .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MEIER Milan - , HLAVÁČ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.